Köszöntelek Kedves Érdeklődő, Olvasó !

Balassa László vagyok, a Kuxy Digital Studio alapítója, vezetője, tulajdonosa. 

Egerben születtem 1971. április 29. -én, s azóta is itt élek a Családommal.

A műszaki tudományokhoz, elsősorban az elektronikához, audiótechnikához, videótechnikához, távközléstechnikához való vonzódásom már gyermekkoromban elkezdődött. Olyan hobbykat, önképzéseket, továbbtanulási lehetőségeket, valamint karrier utat választottam, amelyek folyamatosan támogatták műszaki látóköröm kiteljesedését, szakmai tapasztalatom, tudásom elmélyülését.


A Távközléstechnikával, illetve azok eszközeivel 1982 –óta foglakozom folyamatosan. Régi tanítóm, most már, ennyi év távlatából biztosan mondhatom „Rádióamatőr Barátom”, Pankaczy József invitálására csatlakoztam az Egri Városi Rádióklub, majd a Magyar Rádióamatőr Szövetség munkájához. Az ezen a területen eltöltött időszak nagyon meghatározó volt számomra. Láthattam, átélhettem, s részese lehettem annak a gyors technikai, technológiai fejlődésnek, történelemnek, amely meghatározta, meghatározza az általunk használt eszközök, berendezések méretét, ismertségét, elérhetőségét, integráltságát, széles körben történő alkalmazhatóságát. Gondoljunk csak a nagy méretű, nehéz csöves rádió adó-vevő berendezésekre, amelyek ma már a nagy fokú integráltságnak, nano-technológiának köszönhetően néhány mm-es mérettel és néhány gramm tömeggel rendelkeznek. Vagy éppen megvizsgálhatjuk azt az utat amelyen régi analóg, tárcsás telefonkészülékek eljutottak a mai okostelefonokig. Én részese lehettem ennek az útnak, s végleg elköteleztem magam ezen terület alkalmazása, fejlesztése, innovációja mellett. A Kuxy Digital Studio egyik alappillére a távközléstechnikai, telekommunikációs, átvitel-technikai eszközök és szolgáltatások széles köre.  

Tanulmányimat az akkori Gép –és Műszeripari Szakközépiskolában folytattam és mint Finommechanikai -és Automatizálási Technikus végeztem. A Szakközépiskolai évek is nagyon meghatározóak voltak számomra. Csatlakoztam az iskolai Hang –és Video Stúdió munkájához, ahol Társaimmal, Barátaimmal együtt szerkesztettük az Iskola Rádió műsorát, hangosítottuk, videóra rögzítettük az iskolai eseményeket, programokat.

Felsőfokú tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen fejeztem be. 2001. –ben Villamosmérnöki, majd 2004. –ben pedig Közgazdász – Szakmérnöki diplomát szereztem.

Az elmúlt kicsit több mint 20 évet a versenyszférában, multinacionális környezetben töltöttem. Az itt eltöltött idő alatt megismertem, elsajátítottam a sikeres  vállalat működtetéshez szükséges stratégiai, tervezési, irányítási, operatív végrehajtási folyamatokat, feladatokat.

A Kuxy Digital Studio üzleti stratégiájának kialakításánál használtam a sok éves felhalmozott tapasztalatot, tudásanyagot. Mindent adaptáltam a „multi” környezetből, ami szükséges a sikerhez és kihagytam minden olyan tényezőt, ami gátolja a rugalmasságot, flexibilitást, s a magasabb szintű Vevői elégedettséget.

Bízom benne, hogy üzleti és társadalmi tevékenységeink kapcsán Veled is hamarosan személyesen is találkozunk !

Balassa László
Cégvezető