Kedves Látogatónk / Leendő Ügyfelünk !

FIGYELEM !!!

A alábbi Üzletszabályzat / Vásárlási Feltételek TÁJÉKOZTATÓ Jellegű !!! Az Üzlet Nyitása / E-Shop Sikeres bevezetése, valamint az akkori jogi környezettel történő harmonizálása után lesz hatályos !!!

Megértésüket, Türelmüket Nagyon Köszönjük !

Üzletszabályzat, Vásárlási Feltételek

1. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az alábbiakban az üzletünkhöz és weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A Kuxy Digital E-Shop használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az Általános Szerződési Feltételek menüpontban, vagy az hivatkozáson éri el, kérem kattintson ide: Általános Szerződési Feltételek

A megrendelt / vásárolt termékek jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.

2. Egyéb feltételek

A Kuxy Digital Studio ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Kuxy Digital Studio a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára !

3. Az elektronikus szerződéskötés lépései

  1. Regisztráció az E-Shopba. (Web áruházunkba)
    A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
  2. A termék megrendelése az E-Shop-ban. (A termék, fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
  3. A Kuxy Digital Studio a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Kuxy Digital Studio, illetve a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
  4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon szaküzletünkben, vagy szerződött futáraink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A termék(ek) vételárát kiszállítás esetén utánvéttel , vagy szaküzletünkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel, vásárlási utalvánnyal fizetheti.
  5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
  6. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Kuxy Digital Studio nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

4. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
- a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
- a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a kuxydigital@gmail.com e-mail címen, vagy a +36-30 / 849-2728 -as telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

5. Szállítási információk

Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak cégünknél, egri szállítási cím esetén aznapra vállaljuk a csomag kézbesítését. Szolgáltatásunk 14:30-ig leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik, 18-20 óra közötti kézbesítéssel. A szolgáltatás költségét, bruttó 25.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja, ez alatti megrendelések esetén a házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft.

6. A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

A Kuxy Digital Studio kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Kuxy Digital Studio követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet szaküzletünkbe (3300. Eger, Céhmesterek Udvara 16.) történő személyes visszajuttatással, vagy bármely futárszolgálattal a fenti átvevőpontba történő visszaküldéssel. A Kuxy Digital Studio technikai okokból postai csomagot nem tud fogadni, ezért postai úton a termék visszaszolgáltatása nem lehetséges. A vásárló kérésére készséggel gondoskodunk a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a szerződött futárszolgálatunk mindenkori díjtáblázata az irányadó.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a partner üzletünkben történő személyes átvétel esetén is gyakorolhatja 8 napos elállási jogát. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.

7. Fizetési lehetőségek

Szaküzletünkben jelenleg csak készpénzzel fizethet !

Kiszállítás esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!

8. Az Eladó adatai :

Cégszerű megnevezése:
Kuxy Digital Studio

Üzlet/telephely címe: (Jelenleg még nem aktív !!!)
3300. Eger, Céhmesterek Udvara 16.

Telefon:
+36-30 / 849-2728

E-mail cím:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy:
Balassa László, Cégvezető

E-mail címe:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailen beérkezett megkeresésekre:
2 munkanap

Vásárlási feltételek:

Teljesítés módjai:
Személyes átvétel, házhozszállítás.

Teljesítés költsége:
Szállítási feltételek szerint

Telefonos ügyelet nyitvatartás:
Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 2 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:
Termék tárgyoldalon

Termékekre érvényes jótállás és annak részletei:
Termék tárgyoldalon

Keresés