A hercegnő külseje mindig olyan egyszerű és visszafogott, hogy úgy tűnik, mintha alig költene szépségcuccokra és beauty-szolgáltatásokra. Pedig ez a finom look évente 7 és fél millióba kerül neki !





Mennyibe kerül Kate szépsége?



Igen, jól olvastad: egy brit magazin utánajárt, hová járt Kate fodrászhoz, manikűröshöz, méhpempő arckezelésre, és (most figyelj!) szempillaspirált vásárolni (mert hogy a lány imádja maga beszerezni a cuccait), és kiderült, hogy az összköltségek minimum ennyire rúgnak. Ha nem hiszed, figyelj, soroljuk a részleteket!

- Kate Camilla kozmetikusához jár, aki havonta egyszer kitisztítja, megmasszírozza, három havonta pedig méhpempővel kezeli a bőrét. Kate kedvenc kréme a Vita-A-Kombi 2 hidratáló, de használja a Lancome Hydra Zenjét, és a Nivea Visage nappali krémjét is, amelyek a kezelésekkel együtt összesen 884.000 forintba kerülnek egy évben.


- A hercegnő kedvenc illata egy apró angol parfümházban, az Illuminumban kapható, a neve White Gardenia Petals, egy üvegcse pedig 34.000 forintba kerül. Ezen kívül imádja Jo Malone parfümjeit, és rendszeresen jár önbarnítóztatni is – mindez összesen 470.000 forintba kerül neki 12 hónapra lebontva.

- Kate körmei mindig nagyon rövidek és csak a leghalványabb lakkokat használja: kedvence a Bourjous No 28 Rose Lounge, lábujjra viszont Jo Hansford szalonjában a legdögösebb sötét vöröset szokta kérni. A heti egyszeri láb- és kézmasszázsokkal együtt a mani-pedi kezelések évi 1 millió forintba kerülnek.

- Kate évek óta kizárólag Richard Wardhoz jár fodrászhoz, aki 3 havonta igazítja meg a frizurája hosszát, havonta egyszer kap tőle ősz hajszálak elleni organikus kezelést, és legalább heti egyszer beugrik hozzá szárításra is. Mindez összesen 4,7 millióba kerül 12 hónap alatt.

- Végül a make-upról is beszéljünk: bár Kate például az esküvőjére is önmagát sminkelte, és többször látták már, amint maga szerzi be a beauty-cuccait Peter Jones üzletében, azért alkalmanként ő is jár sminkeshez természetesen. A kedvenc márkája a Bobbi Brown: szinte az összes szépségterméke innen származik, a szemhéjtusát leszámítva, ami Lancome. Sminkre összesen 330.000 forintot költ.

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Szerző : Nagy Fruzsina

Keresés