Csak tévés párjának fizetésére számíthat az elkövetkező hónapokban az állás nélkül maradt Bochkor. De vajon nem fogja sérteni férfiúi hiúságát, hogy szerelme tartja el ?


Hétfőn elhallgatott a Neo FM, miután a dolgozók egyszerre mondtak fel a fizetésük elmaradása és a kilátástalan helyzet miatt. A reggeli Bumeráng című műsor sztárja, Bochkor Gábor is munka nélkül maradt, sőt a hot! magazinnak elmondta: hónapok óta nem kapott fizetést.

Várkonyi Andi fizetésére számít az állástalan Bochkor


„A titoktartási kötelezettség miatt nem mondhatok pontos számot, de nem egy-két havi fizetésemmel lógnak” – nyilatkozta a rádiós, aki ennek ellenére nem aggódik a jövője miatt, mert párjára, a TV2 hírolvasójára, Várkonyi Andira számít a krízisben.

„Hála istennek ő keményen dolgozik, így akkor sem megyünk tönkre, ha pár hónapig nem tudok keresni” – mondta csinos szerelméről Bochkor, aki szerint ezen a hullámvölgyön is túl fognak jutni.

A rádiósnak nagy riválisa Sebestyén Balázs.

Ezt üzente Bochkornak Sebestyén Balázs...

Még az örök rivális is megdöbbent a Neo FM megszűnésén. Sebestyén Balázs visszavárja az éterbe a munka nélkül maradt bumerángosokat – írja a Bors.

Kiderült Bochkor és Sebestyén Balázs titkos viszonya

A Neo FM becsődölése nem hagyta hidegen a Class FM Morning Show-jának műsorvezetőit sem. „Rettenetesen sajnálom a Neo FM összes dolgozóját, mindig szörnyű, ha emberek veszítik el a munkájukat és kerülnek az utcára” – jelentette ki az örök rivális. Mint mondja, a Bumeráng nekik mindig is az ellenfelük volt, de soha nem az ellenségük. „Inspirál, ha vannak, öröm volt velük mindennap megküzdeni a hallgatókért” – hangsúlyozta Balázs, aki drukkol Bocsiéknak, hogy mielőbb hallhassa őket újra az éterben. Mint kiderült, Bochkor és Sebestyén ugyan egy településen laknak, majdhogynem szomszédok, de nem tartják a kapcsolatot. Ám Balázs abban nem lát realitást, hogy valaha együtt dolgozna Bochkorral. Mint mondja, a közös munkának nagyon kicsi a valószínűsége.

 

Forrás : www.nlcafe.hu

Keresés