Egymás közt házasodtak...
Melyik az a sorozat, amiben Barbie él és okos, sőt a közös medence olyan, mint a Rózsa bisztró a Barátok köztben? Segítünk, a Melrose Place az, ahol a színészek forgatáson kívül is szerelembe estek.

Így néznek ki most a Melrose Place sztárjai

Vajon még mindig irigylésre méltóan és rendületlenül fessek, feszesek egykori kedvenceink, vagy esetleg a színészet helyett már rég az autóbiztosításban utaznak? Jelenkutató szériánkban ezúttal a Melrose Place szereplőgárdájára irányítjuk a verbálreflektort, és kiderítjük, mivel is foglalkoznak manapság a kultsorozat Los Angeles-i társasházának kirakatlakói. Annyit már elöljáróban is elárulhatunk, hogy az álomsorozat szereplőinek pályaíve még hollywoodi mércével is igen változatos. Egyes kedvenceknek jó esetben is egy-egy amatőr ligás produkcióra futotta, de volt, aki már a következő kanyart sem tudta bevenni. Akadnak, akik a Melroce Place utáni románcukkal a bulvárlapok címlapján a mai napig sikeresek, míg megint mások szédületes karriert futottak be a sorozatot követően.


1. Heather Locklear (Amanda Woodward)

A hús-vér Barbie ráadásul nemcsak gyönyörű, hanem okos, elszánt, sikeres, már-már dühítően tökéletes lett volna, ha nem csúszott volna be a szerepébe a saját halálának eljátszása, valamint „szegény" Allison furtonfurt csicskáztatása. A Melrose Place-en kívül nem ment minden ilyen flottul Heather Locklearnek. Richie Samborával kötött házassága tönkrement, majd 2007-ben összejött a Melrose Place Kenjével, a sármos Jack Wagnerrel. Eljegyezték egymást, majd sztornózták nemcsak a lánykérést, de a megtervezett esküvőt is. A színésznőn az idő nem, csak a botox hagy nyomot, valamint a drog és az alkohol.

2. Jack Wagner (Peter Burns)

A sorozatban a jóképű orvos hálás szerepét kapta, ám az idő múlása, úgy tűnik nem kedvezett neki. Azóta leginkább sorozatszerepekre futotta, de az amerikai Dancing With The Stars című táncos produkció 14. szériájában is láthattuk táncra perdülni. A sajtóban manapság leginkább a Heather Locklearrel folytatott románca, mintsem aktuális filmszerepei kapcsán szerepel.

 


3. Andrew Shue (Billy Campbell)

A filmben a „cuki fiú” szerelmi háromszögbe bonyolódott Amandával és Allisonnal is, ám a valóságban csak utóbbival (Courtney Thorne-Smithszel) járt a 90-es évek elején. A viharos kapcsolat azóta véget ért. 1996-ban még profi focistaként játszott a Los Angeles Galaxyben (ahol most David Beckham is), 2007-ben a Gracie című filmben domborított, 2009-ben pedig elvette Amy Robach műsorvezetőt. A sokoldalú színész társalapítója a DoSomething.org és a CafeMom közösségi oldalaknak is, ám nem lett belőle olyan milliárdos, mint Mark Zuckerbergből.


4. Courtney Thorne-Smith (Allison Parker)

A sorozatban valahogy soha nem találta meg a tartós boldogság titkát, de az életben azért sikeresebbnek bizonyult. Thorne-Smith később megkapta Georgia Thomas szerepét az Ally McBealben, majd évekig játszott a Jim szerint a világ című sitcomban, de láthattuk a Két pasi meg egy kicsiben (nem, nem Charlie, hanem Alan oldalán). Emellett írásra is adta a fejét, első kötetét 2007-ben adták ki.


5. Thomas Calabro (Michael Mancini)

Dr. Michael Mancini az egyetlen állandó figura volt a sorozatban, egészen hét évadig húzta. A Mancini-szerep után is maradt a tévé világában, főleg sorozatokban és kis költségvetésű tévéfilmekben láthatjuk – például olyanokban, ahol óriáspókok szabadulnak rá a síparadicsom turistáira –, de feltűnt a 2009-es Melrose Place rebootban is. Calabro egyébként háromgyerekes apuka, feleségétől 2005-ben azonban elvált.


6. Josie Bissett (Jane Mancini)

Mancininéként viselt szerepe nem volt túl hálás, és bár azóta több filmben is játszott, mégsem múlta felül egyikkel sem. Érdekesség, hogy ő is egy volt melrose-os kollégával kötötte össze életét, még ha nem is valamelyik „nagyágyúval”. Rob Estesszel (Kyle McBride) 1992-ben házasodott össze, majd 2006-ban elváltak. Két gyerekük született. A színésznő jelenleg Seattle-ben él gyermekeivel és édesanyjával.


7. Doug Savant (Matt Fielding)

Míg a Melrose Place-ben nyíltan homoszexuális karaktert játszott, addig 2004-ben, a Született feleségekben Tom Scavóként már egészen hetero, és nem mellesleg igen szapora apaszerepet kapott. De nincs másképp ez a valóságban sem. Első házasságából kettő, míg második, Melrose Place-es szereplőtársával, Laura Leightonnal kötött házasságából ugyancsak két gyereke született, Jack és Lucy.


8. Laura Leighton (Sydney Andrews)

Jane Mancini futóbolond húgaként bukkant fel, és borzolta a kedélyeket a sorozatban. Azóta többnyire kisebb szerepeket kapott, legaktívabb tevékenysége jelenleg, hogy a már említett, Doug Savanttel közös gyermekeit neveli.


9. Marcia Cross (Dr. Kimberly Shaw)

Az őrült Kimberly Shaw sok izgalmat vitt a Melrose Place-be is, és lobotómiás múltja nem akadályozta meg abban, hogy később a Született feleségekben ő is szerepet kapjon. A színésznő a neurotikus Bree Van De Kamp szerepét is tökéletesen alakította, igaz, a magánéletben azért közel sem ennyire őrült. 2005-ben még azt pletykálták róla, leszbikus, de azóta férjhez ment. Párját, Tom Mahoney-t, akitől két ikerkislánya született 2007-ben, rákkal diagnosztizálták, ám a férfi azóta meggyógyult.


10. Kristin Davis (Brooke Armstrong)

1995-ben csatlakozott a sorozathoz, és bár sokáig nem húzta ott, nagyon sokra vitte. 1998-ban megkapta Charlotte szerepét a Szex és New Yorkban, ami világhírnevet és rengeteg pénzt hozott számára. Az ebben nyújtott alakításáért Emmy-díjra is jelölték. Jelenleg Los Angelesben él, és egyedül neveli idén adoptált kislányát, Gemma Rose-t.


11. Grant Show (Jake Hanson)

A Jóbarátok Joey-jára hajazó karakter, csak szikrányi szín és humor nélkül. Pusztán vizuális effektként tűnt fel a vásznon. A Melrose Place óta középkategóriás szerepeket kapott, igaz, láthattuk feltűnni a Helyszínelőkben is. Egy Pollyanna McIntosh nevű modellel 2004-ben kipróbálta, milyen a házasság. Hét év után váltak el, majd nem sokra rá, idén júliusban eljegyezte legújabb szerelmét, Katherine LaNasa színésznőt.




Forrás : www.nlcafe.hu

Keresés