Malek Miklós a harmadik X-Faktorban biztosan többet fog mosolyogni a versenyzőkre, mint korábban – a külföldön is elismert sztár ugyanis nemrég megkérte lengyel származású barátnője kezét, és ha minden igaz, már jövőre megesküsznek! Vajon hány régi mentoráltját hívja majd meg Miklós a lagzira?


Egy nagyméretű költözködés után kérte meg a szépséges Kasia kezét ifjabb Malek Miklós Los Angelesben, aki természetesen rögtön igent mondott szerelmének – nem is csoda, hiszen már több mint öt éve vannak együtt! S bár Miklós nemsokára ismét ingázásba kezd Amerika és Magyarország között, a hamarosan induló harmadik X-Faktor miatt, menyasszonyának minden bizonnyal lesz mivel kitöltenie napjait – az esküvőt ugyanis valószínűleg már jövőre megtartják!

Miklóstól egyébként különösen nagy dolog az, hogy elárulta házassági terveit, hiszen idáig nagyon takargatta magánéletét a nyilvánosság elől – hiába, a jelek szerint van olyan boldogság, amit nem lehet titkolgatni! Most már csak annak kell kiderülnie, kik lesznek ott a neves eseményen – talán a régi mentoráltak közül is megjelennek néhányan?

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés