Kiírják a Barátok közt sorozatból az egyik legnépszerűbb karaktert...


A Barátok közt Kertész Gézájától nemsokára el kell búcsúznunk, ugyanis a sorozat alkotói úgy döntöttek: a karakter „elfáradt”, és már nem tudnak semmi érdemlegeset kitalálni neki. Vajon ez a hír is akkora felháborodással és tüntetésekkel fog járni, mint amikor a rivális csatorna próbált megszabadulni Tamás atyától?


foto: RTL Klub

A Németh Kristóf által játszott karakter már 13 éve jelen van a Mátyás király tér életében, ám úgy tűnik, hamarosan végleg elköltözik onnan. A Barátok közt készítői ugyanis kijelentették, hogy mivel egyre nehezebb új történeteket kitalálni a régi törzsszereplőknek, egy izgalmas csavarral meg fogják szüntetni Géza jelenlétét a sorozatban – legalábbis egyelőre.

A sorozat producere hangsúlyozta, hogy semmilyen feszültség nincsen közte és Kristóf között, és az sincs kizárva, hogy később valahogyan ismét visszatérjen a karakter a sorozatba – ám egyelőre úgy tűnik, a sztárt ezentúl inkább a színpadon, mint a képernyőkön látjuk majd viszont. Kicsit furcsa, hogy az RTL Klub pont azután határozott így, miután országos megmozdulás volt a Jóban Rosszban Tamás atyájának megmentéséért, akit nemrég szintén „kiöltek” a sorozatból – csak nem egy „Mentsük meg Kertész Gézát!”-kampányban reménykedik a csatorna??

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés