Szirota Jennifer: Egy időre elfelejtem a magassarkút !


Az év női hangja – nyugodtan használhatjuk a Csillag születik sztárjára ezt a jelzőt, hiszen a verseny alatt a tizenkilenc éves lány valóban igazi nagybetűs Nő lett!





Szirota Jennifer: Egy időre elfelejtem a magassarkút!
      


Cosmo: Elkeseredtél amiatt, hogy nem te lettél a Csillag születik nyertese?

Jennifer: Egy percig nem szomorkodom miatta, és igyekszem csakis a jó dolgokra koncentrálni. Például arra, hogy a verseny után végre lett egy kis időm, hogy szusszanjak egyet. Sokat jelentett, hogy végre haza tudtam utazni Nyírmadára, és néhány órát együtt tudtam lenni a családommal és a barátaimmal. Nekem a szeretteim adják a legtöbb erőt.

 

Cosmo: Most nagy választás előtt állsz: visszaköltözöl a családi házba, vagy fővárosi csaj leszel?

Jennifer: Úgy tervezem, hogy a nyáron mindenképp Budapesten maradok. Pedig eleinte nagyon féltem attól, hogy kisvárosi lányként, hogyan fogok itt boldogulni. De végül megszerettem ezt a nyüzsgést, és élvezem, hogy önálló lettem.

 

Cosmo: Ha már a változásnál tartunk, akkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy micsoda átalakuláson mentél keresztül az elmúlt időszakban, főleg, ami a külsődet illeti.

Jennifer: Igen, a verseny alatt nagyon sokat tanultam az öltözködésről és a sminkelésről. Ma már sokkal profibban festem ki magamat, na meg merészebb ruhákat is fel merek menni. Az új kedvenceim a szexis miniruhák, pedig azelőtt nadrágos típus voltam. Megszerettem a tűsarkú cipőket is, de ennek ellenére egy időre visszatérek a lapos talpú cipőhöz, mert hát azért sokkal kényelmesebb!

 

Cosmo: Akár azt is mondhatjuk, hogy a szende kislányból egy önbizalommal teli nő lett?

Jennifer: Tényleg úgy érzem, hogy sokkal magabiztosabb és érettebb lettem. Talán közhelynek hangzik, de tényleg felnőttem.

 

Cosmo: És mliyen felnőtt terveid vannak most?

Jennifer: Az biztos, hogy az éneklés lesz az életem! Még többet foglalkozom a dzsessztanulással, és szeretnék egy saját zenekart alapítani. Ahogy azt is tervbe vettem, hogy fejlesztem az angoltudásomat, mert minden vágyam, hogy külföldön is szerencsét próbáljak!

 

Cosmo: Ebbe a tervezgetésbe belefér álmaid hercege is?

Jennifer: Egyelőre egyetlen lovag sincs a láthatáron, de várokozó állásponton vagyok. Ha jön az igazi, akkor nem fogok ellenállni…

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Szerző : Balogh Edina

Keresés