A 36 éves amerikai Trent Arsenault már 16 gyermek apja, mégis szűz.


A donorszexuális

A számítógép programozóként dolgozó férfi állítja, hogy még életében nem csókolt nőt, viszont spermadonorként már 16 gyerek apja. Trent, a The Sun című lapnak arról számolt be, hogy legalább száz gyermeknek szeretne az apja lenne. Célja, hogy ő legyen a világ első "donorszexuális" férfija. Történetéből pedig könyvet és mozit is készítenének.  "Donornak lenni a legfontosabb dolog a világon. Már tudom, hogy az egész életemet ennek szeretném szentelni"- mondta az újságnak a 36 éves férfi, aki saját bevallása szerint kínosan ügyel arra, hogy csúcsformában legyen. "Már közel száz családdal megállapodtam, így a jövőben több mint 100 gyermekem lesz"- újságolta Trent.


16 gyerek apja mégis szűz a férfi


Apja nem engedte a házasság előtti szexet


"Régen én is álmodoztam feleségről és családról, de amióta elajándékozom a spermámat már egyáltalán nem érzem ennek a szükségességét. Szóval eldöntöttem, hogy soha nem leszek szerelmes és nem lesznek  olyan gyermekeim, akiket én nevelek"- mondja a férfi, aki állítja nem fogad el pénzt a családoktól, viszont minden esetben aláír egy nyilatkozatot, melyben lemond az apaságról. Trent szigorú nevelést kapott, lelkész apja nem engedélyezte a házassági előtti szexet. Mire pedig a férfi elérte a felnőttkort már pontosan tudta mi is az ő "küldetése". "Ráadásul nem szeretném kockáztatni az egészségemet, félek a nemi betegségektől is"-magyarázta  a szexmentes életének okait Trent.

Termékenységi turmix


A különc donor fél hatkor kel. Még azelőtt szeretné elvégezni a ház körüli teendőket, hogy erősen sütne a nap. "Szerintem a napsütés károsan hat a spermákra"- állítja a férfi, aki csak kapucnis pulóverben, sapkában, kesztyűben és napszemüvegben hajlandó elhagyni a házat. Naponta két pohár saját készítésű "termékenységi turmixot" iszik és serkentő tornát is kitalált már magának.

 

Forrás : www.nlcafe.hu

Keresés