Radics Gigi már nem féli bevallani, hogy néhány hete egy konkrét valakiért dobog a szíve: az idei év legjobb hangja ugyanis egy párt alkot a szintén Megasztáros Burgess Benjivel! A két fiatal állítólag teljes titkolózásban élte meg a szerelmük elejét, ám mostanra rájöttek: nincs értelme tovább bújtatni boldogságukat a világ elől.


Radics Gigi jelenleg az ország legboldogabb lányai közé tartozhat: nem elég, hogy a 15 éves salgótarjáni lány megnyerte az ország egyik legnagyobb tehetségkutatóját, de még a szerelemben is szerencséje lett! Néhány napja ugyanis végre bevallotta egy interjúban, hogy hetek óta együtt van versenyzőtársával, a sármos kisugárzású Benjivel.

Amikor először merültek fel a pletykák a két sztár kapcsolatáról, Gigi szerint még nem volt köztük semmi – ám hamarosan úgy fellángolt köztük a szerelem, hogy még közös jelnyelvet is kidolgoztak ahhoz, hogy senki ne vegye észre rajtuk a Megaházban: már jóval több van köztük, mint barátság! A két énekes ezzel a kijelentéssel többek között Tolvai Reni és Kállay-Saunders András nyomdokaiba lépett, akik szintén a Megasztár alatt jöttek össze egymással.

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés