Sok rossz tapasztalata volt a férfiakkal Rihannának, ennek ellenére meglepte a rajongóit, amikor egy nővel ment randevúzni.

Nővel randevúzik az énekesnő - Leleplező kép!
Rihanna kéz a kézben Melissával

“#randi a szeretőmmel este @mforde11” – írta a 24 éves énekesnő a Twitter oldalán, és pár órával később kéz a kézben jelent meg régi ismerősével, Melissa Fordeval. Ketten elmentek a felkapott Giorgio Baladi étterembe, és az egész vacsoráról további információkat és képeket is közölt a sztár. „Ez az első randim két év óta” – áradozott, és elragadtatva beszélt arról, mennyire figyelmes vele Melissa.

Rihanna rajongóit ez a fordulat ugyan meglepte, de csak azért, mert úgy tudták, a kedvencük Ashton Kutcherrel randevúzik. Mivel az énekesnőnek korábban is voltak már leszbikus kalandjai - legutóbb 2011-ben volt együtt a modell Natasha Burtonnel – ezért önmagában a tény, hogy Rihanna nőkkel is találkozgat, senkit nem igazán lepett meg.
A történet egyetlen furcsasága, hogy a sztár nem hajlandó nyilatkozni az estéről, sőt kiábrándítónak találta az újságírók kérdését, hogy milyen most a viszonya Melissa Fordeval. Pedig a Twitteren nagyon is bőbeszédű volt az énekesnő.

 

Forrás : Daily Mail / Hír24

Keresés