A zsűri és a nézők közös döntése alapján, szombaton este a Latin Carnevál nevű tánccsoportnak és Kővári Máté humoristának ért véget a Csillag születik versenye.

 

Zokogott az RTL sztárja! Távoznia kellett!
A Latin Carnevál távozott

 

Az RTL Klub nagyszabású tehetségkutatójának élő adásába 12 produkció jutott tovább, de csak tízen folytathatták a versengést a milliós nyereményért és az ismertségért. A nézők szavazata és a zsűri pontszámai alapján ezúttal egy tánccsoport és egy humorista számára ért véget a show.

Kővári Máté csalódottan, de rezzenéstelen arccal vette tudomásul a döntést, de a Latin Carnevál tagjai közül többeknél eltörött a mécses. Nem csoda, hiszen a fiatalok kifejezetten a műsor kedvéért álltak össze és produkciójukat a zsűri is dicsérte. A show végén a műsorvezető azzal vigasztalta őket, hogy csupán idő kérdése és igazi összeérett csoport lesz belőlük.

Az este folyamán többeket is kiemelt a zsűri, mondván, igazi tehetségek. Nagyon dicsérték Szirota Jennifer, és Mészáros János Elek produkcióját is, ami nem is csoda, hiszen valóban szívhez szóló volt az éneklésük.

 

Forrás : RTL Klub/Hír24

Keresés