Kétszer is elolvastad a fenti címet, mert nem hiszel a szemednek? Pedig képzeld, még Paris Hilton is tartott egy hosszabb kufirc-mentes időszakot az életében. És hogy ez miért jó?





Sztárok, akik szex nélkül élnek
(Fotó: Profimedia - Red Dot)

     


Ahogy a fogyókúra, úgy a szexmegvonás is egyfajta megmérettetés lehet: kiderül, hogy mennyire tudsz uralkodni a saját vágyaid felett, mennyire vagy képes ellenállni a kísértésnek. És ha tudod, milyen isteni tud lenni az első szelet csoki torta néhány hónap teljes megvonás után, akkor sejtheted, milyen kirobbanó lehet az első jutalomszex a hosszú aszályos időszak után!

A magyarázat egyszerű: néhány hónapos kihagyás alatt többet foglalkozol önmagaddal, rájössz, hogy mire is vágysz igazán, kiélesednek az érzékeid, és újra olyan szenvedély kerít hatalmába, mint legutóbb kamaszkorodban. Azoknak a sztároknak is pontosan ez volt a célja, akik önként fogadtak cölibátust!

 

  1. Lady Gaga két éve döntött úgy, hogy egy időre kihagyja a párnacsatákat: „Most már nem tartom olyan menőnek, hogy állandóan szexeljek!” – jelentette ki határozottan. A féléves kihagyás alatt pedig rájött, hogy milyen férfira vágyik igazán. Ugye milyen érdekes, hogy ezek után talált rá Taylor Kinney-re, akivel azóta is együtt vannak?

  2. A legnagyobb bulikirálynő, Paris Hilton számára igazi megmérettetés volt, hogy egy teljes évre szüzességet fogadott 2006-ban. „Csak a csók fért bele és semmi más. Be kell vallanom, hogy sokkal izgatóbb volt így randizni, mert szexinek éreztem magam tőle!”

  3. Colin Farrell igazi szexfüggő volt, csoda, hogy be akart iktatni egy kis szünetet három évvel ezelőtt? „Egyszerűen elég volt a csajokból és a folyamatosan kilengésekből.” – árulta el egy interjúban. Persze ő csak néhány hónapig bírta, de legalább azóta jobban értékeli a nőket.

  4. Le a kalappal Courtney Cox előtt, aki már lassan másfél éve nem feküdt le senkivel! „Vannak szexuális ábrándjaim, de addig nem akarok ágyba bújni egyetlen pasival sem, amíg azt nem érzem, hogy érdemes arra!” Persze a színésznő lehet, hogy már átesett a ló túlsó oldalára, és ez már nem diéta, hanem egyenesen éhezés!

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Keresés