Várkonyi Andrea sugárzik a boldogságtól, folyton mosolyog, a Megasztár felvételek szüneteiben ölelik és csókolják egymást Bochkor Gáborral. Egyesek szerint azért lángol újra a szerelem a két sztár között, mert hamarosan érkezik a második közös gyerekük.

A Megasztár felvételein mindig ott ül Várkonyi Andrea, mert tudja, hogy a párjának ez sokat jelent. Szünetekben pedig szerelmes bújnak össze, a Bors szerint pedig az egyik néző meg is jegyezte: "Biztosan nemsokára még egy baba érkezik, azért bújnak ennyire"
Tény, hogy sokan mondják, Várkonyi Andrea megváltozott az utóbbi időben. Kisimult az arca, sokkal felszabadultabb és látszik rajta, hogy nagyon boldog. Korábban is kérdezgették már, úton van-e a második gyerek? Bár Andrea általában kitér a válasz elől, párja határozottan kijelentette: eszük ágában sincs még egy gyereket vállalni, ahogy nem készülnek házasságra sem. Bochkor szerint a négy és fél éves lányuk, Nóri teljesen kitölti az életüket. A rádiós szerint inkább arról van szó, hogy most érett meg a kapcsolatuk Andreával.
"Megtanultuk szeretni egymást - mondta nemrég a BEST magazinnak Bochkor. - Hét év alatt érett meg a kapcsolatunk."


Forrás : www.storyonline.hu

Keresés