Csinos és bájos lánynak tartják a Megasztár versenyzőjét, Nagy Adrit. Ő azonban nehezen tudja elfogani a dicséretet. Bochkor Gábornak viszont sikerült belőle valami olyat előhozni, amit eddig senkinek.

     A szeretethiányról azt mondják, azokat érinti, akiket sok csalódás ér, és ezért nem képesek nyitni az újra. Első ránézésre senki sem gondolná, hogy a dögös és karakán Nagy Adri ilyen érzelmi problémával küzd. A Megasztár énekese nagyon vágyik már egy igazi kapcsolatra, szeretne újra szerelmes lenni, és megtalálni végre a nagy őt, de már sokat csalódott a fiúkban. Adrinak egyébként óriási önbizalomhiánya van, ami miatt nem is mer ismerkedni, sőt! Saját bevallása szerint azt sem tudja, hogy mikor randevúzott utoljára. A Megasztáros egyébként még az énektanára előtt is sokszor aggódik, hogy rosszul énekel, ezért bizonytalan és néha meg sem mer szólalni, ha a próbákra kerül a sor. Ezt Falusi Mariann is megjegyezte, szerinte Adri hangján is érződik a sok elfojttt vágy. Ahogy Adri fogalmazott, a műsor igazi jellemfejlődés neki, mivel szakemberek segítenek neki mindenben.

Bochkor biztatta Adrit, hogy merjen szexis lenni

Bochkor biztatta Adrit, hogy merjen szexis lenni

     Legutóbbi "hetes", Bochkor Gábor például rá tudta arra venni az énekesnőt, hogy kivetkőzzön magából. "Bízom Gábor ízlésében." - mondta Adri, aki reménykedett abban, hogy a rádiós felold benne bizonyos gátlásokat. Úgy tűnt, teljes a siker, és Bochkornak sikerült erőt adnia a lánynak, és biztatása is elértte a célját: legalábbis ezt a látszatot keltette, amikor Adri egy átlátszó csipke ruhában lépett színpadra. A csipke mintája éppen csak itt-ott takarja a lány bájait, aki óvatosan mozgott a ruhában. Igaz, akik az első sorban ültek, vagy egy kicsit jobban figyeltek, azok láthatták, hogy egy testszínű ruha volt a lány alatt. Ám a trükk műkődött, Bochkor megjegyzéseiből pedig végig arra lehetett következtetni, hogy sikerült neki levetkőztetnie Adrit. Ezért  kis átverésért azonban nem haragudott a közönség, és a rafinált ruha talán plusz szavazatokat is jelentett a lánynak.
Ahogy Mester Tamás megjegyezte, neki nem sikerült rávennie Adrit arra, hogy ne kislányként viselkedjen. De Bochkor és Adri közötti baráti viszony egy újabb lökést adhat lánynak, akit sokan esélyesnek tartanak a győzelemre. Feltéve, ha megszabadul a gátlásaitól.

A dögös csipkés ruhában az énekesnő meztelennek látszott
A dögös csipkés ruhában az énekesnő meztelennek látszott

 

Forrás : www.storyonline.hu

Keresés