Megdöbbentő levél jutott a Hír24 birtokába. A "Pillangó" nevű levélíró képekkel és egy vízum másolattal bizonyítaná, az aktuális szépségkirálynő szexből élt az Emirátusokban.

Dubajozással vádolják Miss Hungary-t!
Gyanúba keverték a szépségkirálynőt (TV2)

Többször járt Dubajban és a Seychelle-szigeteken Bertók Marianna, pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújtott - állítja a Pillangó nevű levélíró, aki szerkesztőségünkbe is eljuttatta levelét. Az ismeretlen ráadásul fényképeket is csatolt, amelyek egyike egy, az Egyesült Arab Emirátusokba szóló harmincnapos vízum másolatát tartalmazza. Amennyiben valós, akkor a lány 2010 áprilisában töltött heteket az egzotikus országban.

Ami már csak azért is érdekes, mert a hetekkel ezelőtt kirobbant szexbotrány kapcsán a TV2 Mokkájának vendégeként még a szépségguru, R. Lajos védelmébe kelt. Mondván el nem tudja képzelni, hogy lányokat közvetített volna. Arról is mesélt, hogy őt soha nem környékezte meg R. Lajos, hogy piszkos ajánlatokkal fogja munkára. A levélíró azt sugallja, hogy feltehetően mégis erről lehet szó, hiszen Pillangó szerint már az is előre köztudott volt, a lányt koronázzák Királynővé a december 29-én tartott Miss Hungary-n.

Mariannát próbáltuk telefonon elérni, de ki volt kapcsolva a készüléke. A levélíró ugyanakkor azt is tudni véli, a lányt a Nemzeti Nyomozó Iroda is kihallgatta, és mivel állítólag csiripelt, így szabadlábon maradhatott. Ugyanakkor ő maga is beszervezett lányokat munkára - ha igazak a hírek, amiket eljuttattak hozzánk.

A blikk.hu-nak viszont sikerült beszélnie vele, de csak az alábbiakat mondta: "Külföldön vagyunk a barátommal, megnéztem a fotókat, nem én vagyok rajtuk. Örülnék, ha ekkora mellem lenne. Ez az egész teljes képtelenség. Elképesztő, hogy vannak emberek, akiknek van idejük ezzel szórakozni."

 

Forrás : Hír24

Keresés