Bihal Roland nyilvánosság előtt beszélt életének legsötétebb pillanatairól – az énekes nem sokkal ezelőtt annyira mélyponton volt, hogy komolyan fontolgatta: véget vet saját életének. Vajon a Megasztár túllendíti a depresszióján?



foto: TV2 / Facebook


A No Thanx volt frontemberének talán többet jelent a mostani verseny, mint bárki másnak: Roland ugyanis régebben annyira rosszul érezte magát sikertelenségei miatt, hogy egy alkalommal kést vett a kezébe, és majdnem öngyilkos lett. Szerencsére végül másképp döntött, és elsősorban családja miatt letett a tervéről – most pedig a Megasztárban minden erejével azon van, hogy bebizonyítsa mindenkinek (és magának): megérte az életet választani!

A sztár nagyon komolyan készül arra, hogy ő nyerje meg a versenyt, és úgy érzi, ez az utolsó esélye arra, hogy betörjön a zeneiparba. Ha nem sikerült volna bejutnia a tehetségkutatóba, már ott tartott, hogy elmegy hivatásos katonának – ám szerencsére sikerrel járt, most meg már csak a rajongóin múlik, meddig juttatják el az énekest.

 

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés