Ha a te pasidnak az volt régen a kedvenc vasárnap délutáni elfoglaltsága, hogy übergagyi csihipuhi filmeket nézett a kanapén heverészve, akkor készülj fel, mert sajnos van egy rossz hírünk. Van Damme visszatér – még hozzá a gyerekeivel!





Segítség, támadnak a Van Damme-ok!
(Fotó: Profimedia - Red Dot)

   


Az 51 éves akciósztár  olyan klasszikus akciófilmekben játszott a 80-as, 90-es években, mint a beszédes című Karate tigris - Nincs irgalom, a Kickboxer - Vérbosszú Bangkokban és a Streetfighter - Harc a végsőkig. És most valamiért úgy érezte, eljött az ideje a nagy visszatérésnek: idén összesen három filmbemutatója lesz, jövőre pedig olyan öreg motorosokkal láthatod majd A feláldozhatók 2-ben, mint Sylvester Stallone,  Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren és persze Chuck Norris. Ezt az infót, ha lehet hallgasd el a pasid elől, különben a bemutatóig a trailereket fogjátok otthon csekkolni!

És még ezzel sincs vége az ökölcsapásoknak: a 2013-as Welcome to the Jungle című, el-tudod-képzelni-milyen műfajú filmben Jean-Claude 24 éves szemefénye, Kris Van Varenberg és 21 éves kis lánya, Bianca Bree is szerepelnek majd apu mellett!



Kris és Bianca a Welcome to the Jungle forgatásán

 



Azért annyira nem is rossz, mi?


Halljuk, mit szólsz a srác bicepszéhez? Biztos nagyon jól esne neki, ha azt hallaná valakitől: „kiköpött olyan vagy, mint apukád”. De ne legyünk gonoszak: végül is Arnold Scwarzenegger fiacskájából is jó pasi lett, nem? Szóval: ki meri bevallani, hogy bejön neki ifj. Van Damme?

Apu, a javíthatatlan: még a hivatalos poartikon is mutogatja magát!

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Szerző : Nagy Fruzsina

Keresés