Te is gondolkodtál már azon, vajon hogyan őrizheti meg Rihanna bomba alakját? Hogyan lehetséges az, hogy még a lazítós nyaralásain sem szed fel plusz kilókat? Elárulta a titkát!


foto: Europress képügynökség


A barbadosi pacsirta egy héttel ezelőtt csúcsformában jelent meg a Grammy-díjátadón, pedig egy kizárólag napozós, evős, lustulásos időszak volt mögötte, de ennek semmi jele nem látszott rajta. Nyilvánvaló, hogy az alkata is szerencsés, de azért tesz is azért, hogy folyamatosan überszexi legyen: az ötfaktoros diétát követi.

A diéta alapelvei közé tartozik, hogy naponta ötször étkezik, az ételei maximum 5 összetevőt tartalmaznak, s 5 percet eltölt az étkezés előkészítésével. Betartja az étkezések 5 kritériumát is: odafigyel a rosttartalomra, alacsony zsírtartalmú, de minőségi fehérjét fogyaszt, csak alacsony GI-faktorú szénhidrátot eszik, előnyben részesíti az egészséges zsírokat, s csak cukormentes üdítőitalokat iszik.

Mindemellett a mozgás sem hiányozhat Rihanna életéből: a hét 5 napján 25 perces edzéseket iktat be. Ha mindezt 5 héten át betartod, neked is bomba alakod lehet, mint az énekesnőnek!

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés