Kiderült, hat bombázóval él a magyar sztár

Élete egyik legnagyobb durranása lehet a vadonatúj lánycsapat, Kozsó ráadásul maximalista, így a lányoknak hazamenni sincs idejük. Összebútoroztak.

      Kozsó jó ideje él boldog párkapcsolatban az észvesztően szexi Keira-val, egy ideje azonban nem csak miatta irigyelhetjük a 90-es évek ikonját. A Hír24 úgy értesült, jelenleg másik öt bombázó is kipakolta a csomagjait Kozsó otthonában, válogatott szépségek, akik az énekes-producer szerint rövidesen mindent letarolhatnak.


- Hónapokon át válogattam, mire megtaláltam azt az öt lányt, aki nem csak gyönyörű, de énekelni is tud - mondta büszkén Kozsó. - A lányok ma már azt mondják, kételyük sincs afelől, hogy amit eleinte mondtam és ígértem, komolyan is gondolom. Ruhapróbák, varrónők, szépségszalonok, torna, tudatos, egészséges étrend, ének- és táncórák - amióta együtt dolgozunk, ők már megtanulták, mennyi mindent meg kell tenni a sikerért. Hárman közülük vidékiek, így egy ideje mindnyájan nálam töltik a napjaik többségét. Klipforgatás, stúdió, egy percig nem unatkozunk, de szerencsére egyelőre nagyon jók a visszajelzések. És a java még hátravan - tette hozzá. Úgy tudjuk, hogy a JukeBox Babiez nevű formáció a befektetőknek több tíz milliót is megér majd, bár erről a producer nem kívánt nyilatkozni. Mindenesetre az tény, hogy a Janella, Tiara, Denise, Shyla, Candy művésznévre hallgató cicababák között van olyan, akit szinte a nyomorból húzott ki Kozsó azzal, hogy rátalált.


Fotó: TV2

- Megnevezni senkit nem szeretnék, de tény, van, akit szülei rokkant nyugdíjból igyekeztek felnevelni. A castingra sem tudott feljönni vidékről, hiszen a buszjegyre sem volt pénze. Számára talán még létkérdés is a siker, bár mindnyájan mély alázattal dolgoznak, amiért nagyon hálás vagyok nekik - tette hozzá. Hogy ki kivel alszik jelenleg Kozsóéknál? A producer felnevetett a kérdésen.
- Ez hadd maradjon meg a banda titka! Annyit elárulhatok: nincs klikkesedés. Olyanok, mint a plüssjátékok, akik mindig összebújva térnek nyugovóra - tette hozzá mosolyogva az énekes-producer.

 

Szerző : GYLF

Forrás : Hír24

Keresés