Alig 2 hét és a Jóban rosszban színésznője világra hozza első gyerekét

Nemsokára 20. születésnapját ünnepli Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori színésznője. Azonban lehet, hogy dupla boldogság lesz, s még a kerek évforduló előtt megérkezik a baba. Ráadásul gyermeke apja a kezét is megkérte.

      Ha minden jól megy, két hét múlva szülni fog Szorcsik H. Viki, jelenleg a 38. hétben van. Nagyon jól viseli a terhességet, csak ritkán vannak fájdalmai, s azok is csak rövid ideig: például ha a baba nem jól fekszik, de a kicsi szerencsére ilyenkor gyorsan „átpozícinálja” magát a színésznő hasában.

      A fiatal lány már nagyon várja, hogy gyermeke a világra jöjjön. Különös módját választotta az anyaságra való felkészülésnek: az MTV-n futó Tini mamik című sorozatot nézik rendszeresen párjával, Andrissal. Viki szerint tele van hasznos információval a tévéműsor, sokat tanul belőle. A többi tanácsot pedig megkapja az édesanyjától.

      Már maximálisan felkészültek a kis Andriska érkezésére: vettek egy házat, amelynek a hálószobájában kialakítottak egy babasarkot. Úgy döntöttek, hogy az első másfél évben velük egy szobában alszik majd a kisbaba.

     Más öröm is van Viki életében: gyermeke apja december 23-án megkérte a kezét. A Borsnak elmondta, hogy nagyon szerelmesek egymásba, s bár a lánykérés megtörtént, nem sietik el az esküvőt, mert most a kicsi érkezése a legfontosabb. Egyelőre tehát nem foglalkoznak a papírral, de a gyűrű összeköti őket. S talán jövőre a boldogító igen is megtörténik.

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés