Magyarországon titkosabb a celebek vagyona, mint a politikusoké. Ezért a StoryOnline arra vállalkozott, hogy bemutatja azt a tíz sztárt, akik nemcsak népszerűek, de valószínűleg gazdagok is. Ők azok, akik hosszú évek alatt kemény munkával és kitartással gyűjtötték össze a millióikat.

Sorozatunk következő szereplője - egyedüli nőként - Palvin Barbara. Hogy miért? Mert nemcsak gyönyörű, de tud mosolyogva kacsintani és nem mellesleg nem szállt el a sikertől és a pénztől. 
 
Egyes becslések szerint körülbelül 1 millió dolláros vagyona van, ami 227 millió forintnak felel meg. Szerepel a 25 legjobban kereső modell között, és már az egész divatszakma ismeri a nevét. Az angol Vogue szerkesztője korábban arról beszélt, hogy azért választották Barbit, mert úgy néz ki, mint a fiatal Brooke Shields és Natalia Vodjanova keresztezése lenne.  
 
fotó: Victoria's Secret
fotó: Victoria's Secret
 
A még mindig csak 19 éves Barbit tizenhárom éves korában fedezték fel, amikor épp Budapesten sétált. Onnantól kezdve nem volt megállás, a legnagyobb magazinok címlapján pózolt és szinte az összes fontosabb divatbemutatón részt vett már. Az elképesztő sikerről korábban így beszélt egy interjúban:  
"Nem szeretném, hogy bárki is irigykedjen rám, viszont sokszor én sem hiszem el, hogy mindez velem történik! Hogy olyan tehetséges emberek között lehetek, mint például a Golden Globe-on voltam: beszélgetni Steven Spielberggel vagy Leonardo DiCaprióval, és hogy csodálatos helyekre juthatok el... elképesztően hálás vagyok a sorsnak" - mondta Barbi, aki azt tartja élete egyik legjobb pillanatának, amikor együtt dolgozott Karl Lagerfelddel. 
 
fotó: Twitter
fotó: Twitter
 
"Amikor az első alkalommal hívott meg a show-ra, és ruhapróbára mentem, öltözködés közben átnéztem a másik szobába, megpillantottam, és rögtön elsírtam magam a meghatottságtól. Egyik ámulatból a másikba estem" - magyarázta Barbi, akinek a jövőre nézve is komoly tervei vannak. 
 
fotó: Instagram
fotó: Instagram
 
Szeretne énekesnő, vagy színésznő lenni. Egyébként sok évig tanult népdaléneklést és több versenyt is megnyert. Saját bevallása szerint a csángó és moldovai dalokat szereti a legjobban.  A színészkedésről pedig azt mondja, hogy nem szeretné iskolában tanulni a mesterséget, de mi az sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy egyszer Leonardo DiCario mutatja meg neki a szakma alapjait.
 
fotó: Victoria's Secret
fotó: Victoria's Secret

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/story_noi_extra/ok_leggazdagabb_celebek_palvin/43650/#a3

Keresés