A közös munka nem ért véget...

Xantus Barbarát a '90-es években a Família Kft. Szép Krisztájaként ismerte meg az ország. A sorozatnak a színésznő az ismertség mellett élete nagy szerelmét is köszönhette: a forgatások során szerettek egymásba későbbi férjével, Szurdi Miklós rendezővel.

Kapcsolatuk nagy port kavart annak idején, főként a köztük lévő 17 év korkülönbség miatt, ám szerelmük legendás lett. A művészpárnak nem jósoltak nagy jövőt, de házasság, két gyermek és 20 együtt töltött év bizonyította összetartozásukat - egészen tavalyig.

Közel másfél év telt el azóta, hogy Xantus Barbara és Szurdi Miklós bejelentették, külön utakon folytatják tovább életüket. A 45 éves színésznő a Kiskegyednek nyilatkozva arról mesélt, nem bánta meg a döntését. Nagyon jól érzi magát a bőrében, sokat dolgozik és rendszeresen tornázik, ennek köszönhetően remek formában van.

csalad

"Nálunk nincs változás Mikivel, nem békültünk ki újra. Persze elgondolkodik az ember, mi lett volna, ha minden másként alakul. De az idő előrehaladtával egyre inkább úgy érzem, nagyon jó döntés volt ez a részünkről. Most sem tennék másként!" - mondta Barbara.

A magazin információi szerint a 62 éves rendezőt megviselte a szakítás, nincs új szerelem az életében, és amikor csak teheti, közös gyermekeikkel tölti az időt. Az egykori párost - akárcsak Détár Enikőt és Rékasi Károlyt - továbbra is összeköti a közös munka. Xantus Barbara most is éppen egy olyan darabban játszik, amelyet férje rendez, hosszú távú tervei között pedig szerepel egy saját színház összeállítása, amelyben Szurdi lenne az igazgató.

Szurdi Miklós korábban a Blikknek nyilatkozva úgy fogalmazott, Barbarát az egyik legjobb magyar színésznőnek tartja. "Nagyon szeretek vele dolgozni. Ez így volt akkor is, amikor együtt éltünk, és így van most is..."

Forrás : Kiskegyed, Blikk

http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarszerelem/xantus-barbara-jo-dontes-volt-a-szakitas

Keresés