Eddig tartott a nyitott házasság...

Annak ellenére, hogy Hujber Ferenc mindig arról beszélt, mennyire jól működő kapcsolatban él feleségével, Cynthiával, akivel szerelmük túlmutat a hűség korlátain, úgy tűnik, csak ő érezte ennyire jól magát a nyitott házasságban. Cynthia csupán elfogadta a döntést és próbált alkalmazkoni hozzá, illetve - mint a nők többsége - arra várt, hogy a karikagyűrű, a gyerek és az idő majd változtat a helyzeten.

A Valami Amerika sztárja és az egykori UFO együttes tátikája nem ünnepelnek 10. házassági évfordulót, Cynthia szerint a válás oka annyi, hogy meg akarta változtatni monogám kapcsolatban élni nem tudó férjét, de nem járt sikerrel.

cynthia

Hujber Feri azt mondta a Hot! magazinnak, hogy bár képes lenne a testi hűségre, nem érezné szabadnak magát, hiszen számára nem léteznek testi korlátok. A 38 éves színész többször is belecsöppent megcsalós lebukásba, de mindig megnyugtatott mindenkit, hogy szereti feleségét, akivel összetartozásuk már-már másik dimenzióban mozog, így ezek a botrányok nem érik el őket.

Nemrég a Hal a tortán stábjának mutatta meg családi fészküket (lásd: kapcsolódó cikkeknél), most azonban hivatalosan is szabad lesz - igaz, a közös ház marad, mert bár elválnak egymástól, továbbra is egy fedél alatt élnek és nevelik kisfiukat, Noelt.


Forrás: Hot!

http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarszerelem/valni-akar-hujber-ferenc-felesege

Keresés