Lelkileg mélypontra küldheti a szakítás Szabó Zsófit. A Jóban Rosszban színésznője pár hete boldogan még arról beszélt, hogy szerelme, Mártha Imre rángatta ki őt a depresszióból, ám a szerelem a napokban véget ért... Vajon mi lesz a színésznő sorsa ezután?

     Közeli barátai aggódnak Szabó Zsófiért. A Jóban Rosszban színésznőjének válságba került a kapcsolata Mártha Imrével, a pár alig találkozik egymással. Az ismerősök szerint mindez azért aggasztó, mert Zsófinak nem csupán a szerelme, lelki társa, de a támasza is volt a volt MVM vezér.

     "Nagyon sokat dolgozom, forgatok, színházban játszom, mellette készülök a lovas Világkupára. Imrének is rengeteg munkája van, ezért megbeszéltük, hogy kicsit lazítunk a kapcsolatunkon. Nem szeretnénk, ha ez a szituáció, hogy nincs elég időnk egymásra, elrontaná a köztünk lévő érzelmeket. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, mindennap beszélünk, de ezt a döntést meg kellett hoznunk"- mondta Zsófi.

     Ugyan Zsófi árnyaltan fogalmaz, állítólag nem csupán hullámvölgyről, hanem szakításról van szó. Pedig pár hete még minden rendben volt... Zsófi boldogan nyilatkozta, hogy Imrének nagyon sokat köszönhet, hiszen a férfi miatt volt képes leszámolni a pánikbetegséggel és a depresszióval.

     "Engem az ő szerelme mentett meg. Neki köszönhetem ezt a nagy változást, hogy sikerült felhagynom az önmarcangolással. Noha mindketten sokat dolgozunk, majdnem mindennap együtt sportolunk, ami duplán okoz örömet, hiszen a futás oldja a stresszt, ráadásul kiváló közös program is. Míg korábban sajnos nekem is volt olyan kapcsolatom, ami ahelyett, hogy felemelt volna, elvette az energiámat, immáron öt hónapja Imre személyében sikerült erős támaszra lelnem, mellette végre önmagam lehetek"- mondta Zsófi.

     Kérdés, hogy most, hogy elveszítette a legnagyobb támaszt, hogyan lesz képes a csinos színésznő talpon maradni? Csak remélni lehet, hogy a férfi mellett megerősödött annyira, hogy képes lesz mindent elölről kezdeni és újra hinni a szerelemben...

Forrás : Storyonline

Keresés