Kim Kardashian ma már valódi divatgurunak számít, így nem csoda, hogy a paparazzók kedvenc célpontja. Most ráadásul azt is láthattuk, ahogy Kim bugyi nélkül feszített Floridában!





Kim popórazzi, avagy valóságshow bugyi nélkül
(Fotó: Profimedia - Red Dot)




A szemfüles lesifotós brigád Kim hétvégi szettjét is lekapta, amiben Kanye-val vacsizni ment a Prime 112-be, Miami Beachen. A valóságshow sztár ezúttal meglepő összeállítással rukkolt elő: szürke, magas derekú ceruzaszoknyát, vastag övet, ezüst magas sarkút és egy egészen apró felsőt választott. Ha szemből nézed, az outfit nagyon dögös – bár az igaz, hogy a dekoltázsa nem sokat hagy a képzeletnek...

Viszont amint Kim megfordul, egy szép nagy divatbakinak lehetsz szemtanúja: méltán híres hátsóját nem adja ki tökéletes formájában a szoknyája, de mivel az iszonyúan szűk, még az is látszik, hogy „elfelejtett" felvenni bugyit. Ráadásul még az öv is ront a helyzeten, ahogy elszorítja KK hasát és hátát. Valószínűleg a sztár az étteremnél már ezerszer megbánta a választását, mert a kocsi ablakában csekkolgatta az alakját, és persze még egy kérdés felmerül: vajon mit ehetett vacsira ebben a szuperszűk szettben?

Így kerüld el a KK-Katasztrófát: Ha nem vagy egy égi meszelő, és a popód is kicsit gömbölyűbb az átlagnál, csak óvatosan a szűk ceruzaszoknyákkal! A jócskán térd alatt végződő ruhadarab ugyanis rövidíti a lábadat, a feszülő anyag könnyen átlátszik, a szinte-ott-sincs felső pedig még azt a felesleget is láttatja rajtad, ami talán nincs is. A megoldás: a térdig érő szoknya egy alakformáló fehérneművel kiegészítve (karcsúbb lesz tőle a hasad, a csípőd és a derekad, plusz a bugyid sem látszik át) és egy zártabb felső – az sem baj, ha a top leér a csípődig és nem hangsúlyozza a magasított derekat. Viszont a tűsarkút ne feledd, mert egy ilyen szetthez csakis az dukál!

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Szerző : Kovács Heni

Keresés