Az idei X-faktor egyik legvagányabb formációjával ült le a Cosmo.hu beszélgetni, és kiderült, hogy a lányok nem csak énekelni tudnak, de igazi túlélőművészek is!





Három szingli csaj, ha összefog Interjú a Like tagjaival
(Fotó: RTL Sajtóklub)




Petra (23), Szuli (20) és Vali (26) három teljesen különböző karakter, de mint mondják, így tesznek ki együtt egy bombacsajt. Abból, ahogy egymással törődnek, és ahogy a karrierjükhez állnak, lehet, hogy te is tanulsz valamit!

Pár hete még senki nem ismert benneteket, most pedig minden lépéseteket figyelik az emberek. Hogy viselitek ezt a hirtelen változást ?

Petra: Ez egy pozitív feszültség, nagyon örülünk mindennek, ami most velünk történik, de egyáltalán nem tartunk attól, hogy elszállnánk magunktól. Mindhárman egyszerű életet élünk, és szeretünk is így élni, szóval nem váltunk át sztár-üzemmódba.

Szuli: Engem nagyon feltölt energiával, amikor szerepelünk, és a színpadon vagyunk, de amint vége a shownak, visszatér az önbizalomhiányom, és ha a csajok nem lennének mellem, legszívesebben elbújnék valahová.

Vali: Engem neveznek a Like pszichológusának (mondjuk lehet, hogy nem véletlenül, mert egyébként pszichológia szakon végeztem), és állandóan figyelek arra, hogy mindhárman kiegyensúlyozottak maradjunk, és a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Fellépések előtt pedig külön tuningoljuk egymást és magunkat lelkileg.

Hogy zajlik ez a tuningolás ?

Vali: Meditálunk, méghozzá úgy, hogy körbeülünk, vagy körbeállunk, összeérintjük a homlokunkat, és szépen csendesen egymásra hangolódunk.

Szuli: Ez nagyon sokat segít! Ezért jó, hogy nem külön-külön indultunk, hanem csapatként, mert esély sincs arra, hogy feladd.

Petra: És könnyebb így felkelni is! (Nevetnek). Egyikőnk csak fel tud ébredni időben, és akkor addig rángatja a többieket, míg fel nem ébredünk, és el nem indulunk mindannyian.

Vali, Szuli és Petra

Egyébként honnan ismeritek egymást ?

Petra: Szulival a tavalyi X-Faktor táborban ismerkedtünk meg, ahol egyikőnk sem jutott el az élő show-ig, de nem bántuk, mert legalább így egymásra találtunk. Valival pedig mindketten nagy rajongói vagyunk az Eleven hold zenekarnak, és az énekesük, Zselenszky Tamás alkotó estjein barátkoztunk össze.

Vali: Hét éve ismerem Tamást, és kezdettől fogva bátorított, hogy kövessem az álmaimat, énekeljek, zenéljek, de én csak halogattam a lépést. Aztán jött ez a két lelkes lány, és azt mondtam: oké, csináljuk!

Mitől vagytok ilyen kirobbanóak csinosak ? Eláruljátok a titkot, mit tesztek a szépségetekért ? (Mindhárman felnevetnek)

Petra: Hát, igyekszünk. Én sportmániás vagyok, ha csak van egy kis időm, edzek, és rengeteg gyógyteát iszom.

Szuli: Én egyfolytában házi pakolásokkal kísérletezem, figyelem a neten, milyen újdonságok vannak, mi mire jó, és nem csak magamnak, hanem Valinak és Petrának is készítek pakolásokat.

Vali: Én abban hiszek, hogy belülről fakad a szépség, szóval próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, mindig nyugodtnak maradni. Emellett jógázom, szaunázom, és vegetáriánus vagyok.

Mit üzentek azoknak a lányoknak, akik nem mernek elindulni az álompályán ?

Petra: Azt, hogy induljanak el! Felesleges várni, mert úgysem lehet felkészülni eléggé. Minél beljebb mész egy szakmába, annál jobban látod majd, hogy a lényeg a lelkesedés és az alázat. Tanulni pedig ráérsz majd közben is!

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Keresés