A válófélben lévő Szinetár Dóra szerint nem jó a férfiakat magunkhoz láncolni. A színésznő úgy véli, akit túlságosan magunkhoz kötünk, az nem lesz boldog és bűnbe esik.


Így vélekedik az egyéjszakás kalandokról Szinetár Dóra
Már nem titok: válnak

 

Az RTL Klub Csak csajok című műsorában Ördög Nóra arról faggatta Szinetár Dórát, hogy mi a véleménye a legénybúcsúkon zajló, néha kicsit elfajuló szórakozásról, és ezzel együtt pszichológus segítségével próbálták megfejteni, hogy mi a titka a hosszú szerelemnek.

„A férfiak tényleg másképp élik meg a legénybúcsún történteket, mint a nők. Mi mindent túl érzelgősre veszünk. Ha például egy sztriptíztáncost kapunk ajándékba a barátnőinktől, képesek vagyunk beleszeretni" - nevetett Dóra.

"A férfiak számtalanszor elmondták már, hogy ők az egyéjszakás kalandokat teljesen másképpen kezelik, mint a nők. Számukra az csak egy alkalom, és kész, nem azt mondom, hogy ez a helyes vagy hogy így kell élni, de akit túl rövid pórázon fog az ember, az úgyis kiskapukat fog keresni a 'bűnözésre' ”- mesélte a színésznő, akinek egy hete a  válásától hangos a sajtó.

 

Forrás : RTL Klub

Keresés