A fájdalom nem betegség nem muszáj együttélni a fájdalommal !!!

A hátfájás, a derékfájás, a kéz, ujj és láb zsibbadás, a kisugárzó fájdalomönmagában nem betegség! Egy jelzés. Azt jelzi, hogy a csigolyák kimozdultak a helyes,szimmetrikus állapotukból. Jelzi, hogy elindult egy folyamat, melynek során egyre komolyabb problémák, súlyos szövődmények alakulhatnak, ha nem foglalkozunk vele.

Soha nem kezelünk tünetet, fájdalmat. Nincs éretelme. Ha a vázrendszert vissza tudjuk állítani a szimmetrikus állapotába, akkor a tünetek, a fájdalmak, a gyulladások mindenféle gyógyszeres kezelés nélkül megszűnnek, elmúlnak.

Menyhárt Balázs

Az általunk alkalmazott Gerincgyógyító Masszázsterápiával igen nagy hatásfokkal lehet gyógyítani az alábbi betegségeket:

Keleti Miklos

gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, lúdtalp, isiász, kéz zsibbadás, láb zsibbadás, migrén, szédülés.

A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalom mentes és többnyire már az első kezelést követően érezhető, akár jelentős javulás tapasztalható.

Sokakban van jelentős félelem a csontkovácsolás módszereitől, sokszor valóban nem alaptalanul. Ezek a módszerek gyakran jelentős fájdalom árán érnek el különböző eredményeket. Pedig nem muszáj jelentős fájdalmakat elszenvedni kezelés alatt.

Több ezer sikeres kezelés tapasztalatai alapján a Gerincgyógyító Masszázsterápiás kezelésekkel a gerincproblémák 80-90%-át tudjuk eredményesen gyógyítani.


elv

 

"Évekkel ezelőtt CT vizsgálaton megállapították, hogy nyaki gerincsérvem van. A szakorvosi rendelőben a lelet alapján azonnal beutalót adtak műtétre. Fájdalmaim ugyan voltak, de a műtéttől nagyon féltem. Különböző, csak átmeneti enyhülést hozó próbálkozáson túl tavaly évvége óta olyan fájdalmaim voltak, a karom állandó zsibbadásával párhuzamosan, hogy csak fájdalomcsillapítóval tudtam elaludni esténként, ha egyáltalán aludtam.

Már megfordult a fejemben, hogy nem tudom elkerülni a műtétet, amikor az interneten megtaláltam az Önök honlapját és az ott olvasottak szimpatikusak voltak, ezért adtam magamnak még egy esélyt. Nagyon jól tettem!!!! Már a 2. kezelés után gyógyszer nélkül végigaludtam az éjszakát és megszűnt a karzsibbadás. Eddig öt kezelést kaptam amit már csak későbbi fenntartó kezelések követnek majd. Jelenleg összehasonlíthatatlanul jobban érzem magamat, teljesen más életminőséggel élem az életemet. Köszönetet mondok Önnek ezért.

Dunakeszi,2010.05.07.

Bicskei Károlyné, Erika

 

Forrás : www.gerincgyogyito.hu

Keresés