Telekommunikációs szolgáltatások

Az elmúlt néhány évben a telekommunikációs technológiák, eszközök soha nem látott mértékben fejlődtek, s ez a rohamos fejlődési folyamat a jelent és a jövőt is átszövi. A széles termékkínálatból egyáltalán nem könnyű kiválasztani a kívánt feladatnak, technológiai elvárásoknak, személyi igényeknek leginkább megfelelő eszközt, illetve eszközöket.

A Kuxy Digital Studio segít Neked az átvitel technikai feladatnak megfelelő kommunikációs rendszer, vagy hálózat megtervezésében, az eszközök kiválasztásában, üzemeltetésében, karbantartásában.

Ilyen feladatok lehetnek:

  1. Privát szférában: A személyednek, beszélgetési, adatforgalmazási –és egyéb kommunikációs igényeidnek, szokásaidnak (e-mail, SMS, MMS, Skype, Facebook, …stb.) legmegfelelőbb telefon és egyéb eszköz  kiválasztása.
  2. Közösségi környezetben: Vállalati, családi, társadalmi, sport, szabadidős és egyéb rendezvények rádiós biztosításához szükséges egy, vagy több pont közötti kommunikációs rendszer megtervezése, eszközök kiválasztása, s igény szerint az esemény rádiós biztosításának lebonyolítása.
  3. Ipari környezetben: Terep és feldolgozó központ közötti, pont-pont, multipont-pont vezeték nélküli adattovábbításhoz és beszéd alapú kommunikációhoz szükséges rendszer megtervezése, eszközök kiválasztása, telepítése,  karbantartása.
alt alt    alt

alt alt

alt

alt


          alt                        telkom-szolg-11


Keresés