Mesterházy Attila nevelné Lázár Jánost ...

 

Per lesz az üléstermi beszólásból.

Mesterházy Attila legkésőbb a jövő hét elején feljelenti Lázár János miniszterelnökségi államtitkárt – ezt hétfőn közölte az FN24-gyel a szocialista pártelnök.

Mint emlékezetes, az egy héttel ezelőtti ülésnapon Lázár kijelentette, az Országgyűlésben olyan pártok ülnek, amelyeket „külföldi, amerikai érdekcsoportok pénzelnek”, majd nevesítette is az LMP-t és az MSZP-t.

Mesterházy Attila még aznap sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy visszanézik az üléstermi felvételt, s ha Lázár valóban azt mondta, amit, az MSZP jogi úton vesz elégtételt. A „visszanézés” azóta megtörtént, s eredményeképpen Mesterházy Attila pártja vezetőjeként megteszi a rendőrségi feljelentést.


Mesterházy Attila, Lázár János
Fotó: MTI

Lapunk kérdésére a szocialista politikus megjegyezte, igazából edukációs cél vezeti: „Lázár Jánosnak is meg kell tanulnia, hogy egy európai demokráciában minden tettnek következménye van.”

Karácsony Gergely : Lázár lejáratja magát

„Lázár János saját magát járatja le, amikor ilyen abszurd vádakat fogalmaz meg – ezt már az LMP-s Karácsony Gergely mondta magánvéleményként lapunknak. – A Lehet Más a Politika az egyetlen magyar párt, amely nem titkolja támogatóit, és nyílt kampányszámlán vezeti bevételeit.”

 

Forrás : FN24

Keresés