Igazi filmbeillő esküvője van Balogh Edinának. A nagy napon sok ismerős arcot láthattunk a tömegben.

Fél Esztergom kivonult a bazilika elé, hogy láthassák a Barátok Közt sztár esküvőjét. A felhajtás még nagyobb volt, mint amire a pár számított, Edina rajongói mind a az utcán várakoztak, majd a bazilikában fotózta az ifjú párt.

Edinát az apja kísérte az oltár elé
Edinát az apja kísérte az oltár elé

Edina nem tűnt izgatottnak, amikor megérkezett a lovaskocsival, de amikor már az oltár elé állt párjával, Som Krisztiánnal, már kicsit feszültnek látszott. Pedig semmi oka nem volt arra, hogy aggódjon, minden úgy ment, ahogyan megálmodta. Edina legnagyobb félelme sem vált valóra, ahogy a Story magazinnak elárulta: attól tart a legjobban, hogy lekési a saját esküvőjét, erről többször is voltak rémálmai.

Az ifjú pár jól viselte a nagy felhajtást

Az ifjú pár jól viselte a nagy felhajtást

Balogh Edina tegnap délután mondta ki a boldogító igent a Barátok közt számos szereplője és rajongója előtt egyaránt. Az ifjú feleségnek többször is elfutotta a szemeit a könny, miközben egy gyönyörű ruhakölteménybe fogadott örök hűséget párjának.



foto: RTL Klub

Rékási Károly és felesége, Détár Enikő, Németh Kristóf és Varga Izabella is mind megjelentek a szőke szépség esküvőjén, amelynek a helyszínét, az esztergomi bazilikát már a délelőtt folyamán körbevette a fél város lakossága, hogy végre élőben is megleshessék kedvenceiket az ünnep alkalmából. Edina talán ezért is tűnt kissé feszélyezettnek a szertartás első pillanataiba, ám hamarosan átadta magát az esküvő varázsának, és boldogan mondta ki újdonsült férjének, Som Krisztiánnak az igent az oltár előtt.

A sztár rajongói szintén nagyon örültek Edina örömének, illetve annak, hogy annyi híresség megjelent az esküvőn: sokan fényképezőgéppel felszerelkezve vártak a bazilika előtt, és addig nem nyugodtak, amíg meg nem örökítették maguknak Edina násznépének egy-egy híresebb tagját. Ha mástól esetleg nem is, ettől aztán igazán filmbe illőnek érezhette magát a könnyező menyasszony!


Forrás : www.storyonline.hu / www.hotdog.hu

Keresés