Letaszította trónjáról Jennifer Lopezt a gyönyörű Beyoncé, aki a világ legszebb nőjének megtisztelő címét kapta meg a legnagyobb amerikai sztármagazintól. A sztár egy exkluzív interjúban köszönte meg az elismerést, és azt mondta: százszor szebbnek érzi magát, amióta megszülte kislányát, Blue Ivy Cartert.


foto: Europress képügynökség


A 16-szoros Grammy-díjas énekesnőnek ez volt az első komolyabb interjúja a szülése óta, és alig tudott másról beszélni, mint a babája: „Szebbnek érzem magam, mint valaha, amióta szültem – még sosem éreztem ilyen összeszedettnek, ilyen gyönyörű céllal rendelkező valakinek magamat.” A sztár azt is kijelentette: „A szeretet fogalma most már valami teljesen mást jelent a számomra.”

Beyoncé a nagy anyáskodásban is persze örülni tudott annak is, hogy a világ legszebb nőjévé választották, hiszen a People magazin éves választása Amerika egyik legnagyobb horderejű eseményének számít a sztárvilágban. És mindezt úgy, hogy a szülés utáni gömbölydedség még kicsit látszik is rajta – ehhez csak gratulálni lehet!

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés