Még soha nem volt ennyire merész a 42 éves énekesnő, mint a Dance Again című videóban: együtt hempereg több alulöltözött nővel és pasival, köztük a 25 éves pasijával…





Be akarják tiltani Jennifer Lopez orgia-klipjét



Egy amerikai kulturális intézet szóvivője tiltakozott egy interjúban JLo legújabb klipje miatt, amit múlt hétvégén mutattak be először az American Idol című tehetségkutatóban. A családi műsort persze gyerekek is nézni szokták, ezért nem csoda, hogy nagy felháborodást keltettek a forró jelenetek. Jennifer a négy év fél perces klipben önmagát, a fiúját, Caspert és a fehérneműben fetrengő fiúkat és lányokat simogatja, miközben azt énekli: „Táncoljunk, szeretkezzünk, aztán táncoljunk tovább”. Nos, lehet, hogy tényleg nem az ovisoknak kellene ilyesmit dalolászni, de azért egy hétvégi buliban egész jót lehet rázni rá!

Kapcsolódó cikkek

1. Az első képek Jennifer Lopez forró klipjéből

Máris támadni kezdték az énekesnőt, amiért legújabb klipjében fiatal kedvesével együtt szerepel. Rossznyelvek szerint ez okozza majd a kapcsolatuk vesztét is!





Az első képek Jennifer Lopez forró klipjéből



Az új sláger tovább lesz a toplisták élén, mint ameddig ez a szerelem tart! – állítják sokan. Attól féltik az énekesnőt, hogy párja csupán azért van vele, hogy az ő nevét és arcát is megismerje a világ. Na meg persze tökéletesen kidolgozott felsőtestét, amit JLo legújabb klipjében, ami a Dance Again című dalhoz készült, kedvére (na meg persze a te kedvedre is) mutogat. Sokak számára úgy tűnik, hogy a 24 éves Casper Smart számára ez tökéletes ugródeszka, és rossznyelvek szerint ezek után már nem kell sok ahhoz, hogy kiadja Jennifer útját.


Az első képek a klipből, amelyeket Jen a saját honlapjára tett fel

Ám nemcsak külföldön féltik hasonló esetektől a sztárokat! Annak idején Király Viktort Solo című videoklipje kavart vihart, amiért újdonsült barátnője kapta meg benne a főszerepet. De az énekes és táncoslány kedvese azóta bebizonyították, hogy szerelmüket semmi sem tudja kikezdeni. Lassan két éve vannak együtt és Bea azóta már Viktor második klipjében is részt vett.

Nekik bejött a közös klip: Viktor és Bea a mai napig egy pár

Szóval csak drukkolni tudunk JLo-nak és Caspernek, hogy megmutassák a világnak, nem csak egy múló fellángolásról, vagy éppen egy csúnya kihasználásról van szó. Na meg persze azért is, hogy a csini fiúcskát minél többször láthassuk póló nélkül!

 

2. Munkát akarsz? Barátkozz Jennifer Lopezzel!

Észrevetted, hogy a lány mindig olyan srácokkal jön össze, akik le vannak égve? Biztosan imádja a megmentő szupernő szerepét, mert ahogy most visszagondolunk, szinte mindegyiküknek adott valami melót.





Munkát akarsz? Barátkozz Jennifer Lopezzel!



Ojani Noát például Miamiban ismerte meg egy étteremben, ahol a srác szolgálta fel neki a vacsorát – Ojani ugyanis pincérként melózott. Amikor 1997-ben összeházasodtak, Jen nem sajnálta a lóvét és vett a srácnak egy saját luxuséttermet a városban.

Cris Judd egy teljesen ismeretelen modell volt mindaddig, míg Jennifer ki nem szúrta őt magának: először szerepet kapott a Love Don’t Cost a Thing című klipben, aztán pedig teljes idejű háttértáncos állást ajánlott fel neki a csaj. A srác karrierje épp addig tartott, míg a házasságuk: 2001-től 2002-ig, amikor Jen belehabarodott Ben Affleckbe.

Ben hamar Jen új vőlegénye lett, aztán a lány intézett neki egy filmszerepet is: a világtörténelem egyik legpocsékabb filmjében, a Gengszter románcban. Talán nem is véletlen, hogy hamar kiábrándultak egymásból.

És most itt van a Jennek a 18 évvel fiatalabb Casper Smart táncos, aki ma már a lány turnéjának koreográfiájáért felel, sőt, ő rendezi majd az énekesnő következő videoklipjét is!

Ha van olyan fiú ismerősöd, aki régóta szeretne melót, szerintünk szólj neki, hogy próbálkozzon J-Lónál!


3. Jennifer Lopez: "Szerintem nem nézek ki 40-nek!"

Az amerikai Vogue áprilisi címlaplánya kikéri magának, hogy cukros néninek nevezzék! A magazinnak adott interjúban azt mondja: ő még mindig nagyon fiatalnak érzi magát. Naná, hiszen egy 24 éves fiú mellett nehéz is felnőttnek maradni!





Jennifer Lopez:
(Fotó: Vogue)




A 42 éves énekesnő 5 hónapja jár a háttértáncos Casper Smarttal és a Vogue-nak csak úgy áradozott a srácról: "Olyan imádnivaló! De ezt mindenki látja, nem? Olyan édes és nagyon jó srác." Hm, szóval semmi konkrétumoat nem árult el a magazinnak a fiúról, de azt legalább most már mindannyian tudjuk, hogy Casper tényleg nagyon cukimuki.

A 18 év korkülönbségről csak annyit nyilatkozott Jennifer: "Nem érzem magam idősebbnek nála és szerintem nem is nézek ki többnek. Ugyanúgy viselkedem mellette, mint fiatalabb koromban" - meséli boldogan. Már pedig ha valaki ennyire fülig szerelmes, az mondhat bármit, nem igaz? Szurkolunk a csajnak, hogy sokáig tartson ez a felhőtlen, majdnem-huszonéves korszaka!


Jen és Casper már a hivatalos partikon is együtt jelennek meg

 

 

Forrás : www.cosmopolitan.hu

Keresés