Másfél évnyi házasság után válik a Megasztáros

Fekete Dávid és párja, Laura, tavaly házasodtak össze. Akik szerint túl korán kötötték össze az életüket a fiatalok, most hangosan kimondhatják: „Én megmondtam.” Laura és Dávid ugyanis válnak.


     Ma már mindketten belátják, hogy elhamarkodott döntés volt a házasság. Az esküvő után egyre többet veszekedtek, a gyors kibékülések pedig elmaradoztak. Dávid elmondta, hogy a korábbi kapcsolataiban nem voltak gyakoriak a veszekedéssé fajuló viták, nem tudta kezelni ezeket a helyzeteket, s Laurával pedig már képtelenek voltak vita nélkül megbeszélni a gondjaikat.

      A megasztáros szerint minden lehetőségük megvolt rá, hogy boldogan, szépen éljenek együtt. De hosszú idő után rájöttek, hogy túlságosan különbözőek, túl sok dologban máshogy vélekednek, például az emberi értékekben is mást találnak fontosnak. Szerencsére elég intelligensek ahhoz, hogy belássák, nem egymást kell hibáztatniuk a különböző érdeklődési körük és értékrendjük miatt, így békésen válhatnak el. A részleteket az ünnepek után fogják megbeszélni.

      Dávid csak azt sajnálja az elkapkodott házasságban, hogy egyházi esküvőjük is volt, Isten színe előtt is összekötötték az életüket, aminek számára fontos jelentősége van.

 

Forrás : www.hotdog.hu

Keresés