Malek összetört: a mentor zokogott a végrehajrában

A mentor nem tudta palástolni érzéseit és csalódottságát: megkönnyezte Tarány Tamás elvesztését.

     Múlt hét szombaton, a fináléhoz közeledve csupán négyen állhattak az X-Faktor színpadára, hogy meggyőzzék a mentorokat és a nézőket: ott a helyük a legjobb három tehetség között. Muri Enikő, Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Tarány Tamás ezúttal is két dallal, a mentoruk és a saját kedvenc számukkal szálltak harcba a továbbjutásért. A hihetetlen izgalmakat kiváltó eredményhirdetést követően Muri Enikő és Tarány Tamás maradt a színpadon, ugyanis ők kapták a nézőktől a legkevesebb voksot. A párbajdalokat követően Nagy Feró és Keresztes Ildikó Tarány Tamást, míg Malek Miklós és Geszti Péter Muri Enikőt küldte volna haza. Így Ördög Nóra ismét kinyitotta a borítékot, a nézők szavazatai alapján pedig Tarány Tamásnak fejeződött be az X-Faktor.

      A 25 éves biztonsági őr mentorát, Malek Miklóst nagyon megviselte a nézők döntése. Soha nem volt még arra példa, hogy megsiratta volna kiesett versenyzőit, most azonban nem tudott megálljt parancsolni az érzéseinek. Egy ideig csak üres tekintettel nézett maga elé a színpadon, majd folyni kezdtek a könnyei.

      "Szomorú vagyok, mert elvesztettem a Medvémet. Tamás biztonsági őrként, önbizalomhiányosan jött ide a nagy szívével és a hangjával, és annyit fejlődött az elmúlt hónapok alatt, hogy az elképesztő. Ő egy nagyon kiemelkedő, modern rockhang, ami azzal az őszinteséggel megtámasztva, amivel rendelkezik, egyedülálló. Nagyon szeretném segíteni a karrierjét, úgyhogy mindenképpen írunk majd neki együtt dalt. Számára most jött el az idő, hogy megmutassa magát és megtalálja a saját zenei stílusát" - nyilatkozta könnyes szemmel a Hír24-nek a sokszor csak "mosolygós gyilkosként" emlegetett Malek Miklós, aki most bebizonyította, mennyire hitt mentoráltjában.

     A búcsú Tarány Tamásnak is legalább annyira nehéz volt, mint mentorának. Az atomhangú énekes a szívét-lelkét beletette a párbajdalba, a hév pedig annyira magával ragadta, hogy egy pillanatra elfelejtette a szöveget. Azt mondja, egyrészről szomorú, hogy épp a döntő előtt kellett búcsúzni, másrészről viszont megtisztelő a számára, hogy Muri Enikő ellen esett ki.

    "Magával ragadtak az érzelmek, egy kicsit meg is hatódtam. Mikor kijöttem a színpadra, ránéztem Miklósra, és egy kicsit kizökkentem. Végigpergett előttem a sok emlék, de aztán vettem egy nagy levegőt, és folytattam. Örülök, hogy itt lehettem, hogy Enikővel szemben maradtam alul, és bár ez a verseny számomra most véget ért, egy másik út elkezdődik. Igyekszem gőzerővel rálépni arra az ösvényre, hogy belőlem igazán jó művész, énekes válhasson" - mondta Tamás, aki ezt olyannyira komolyan gondolja, hogy már a munkahelyén is felmondott. Végleg maga mögött hagyta a biztonsági őrként eltöltött éveket, hogy minden idejét és energiáját a zenének szentelhesse.

 

Forrás: Hir24

Keresés