15 dolog, amit tudni kell a pasikról !

 

    Jóképűek, okosak, erősek, őrjítőek vagy épp idegesítőek, butuskák, és alig szebbek az ördögnél? Ez akár mind igaz lehet, de mi lenne a nőkkel nélkülük...

     Azt mondják, ha összejön pár férfi beszélgetni, akkor azonnal előkerülnek az autók, a sport és hasonló témák, míg ha a nők ülnek össze, mindjárt a pasik kerülnek terítékre. Annyi mindent tudnak vagy vélnek tudni róluk. Jöjjön hát néhány vicces vagy kevésbé humoros tény. Azért nem árulunk zsákbamacskát: ezek a "tények" azért a nőkről is mesélnek.

Szenvedélyesek, ha szurkolásról van szó...

1. A pasik szeretik a kerti sütögetést, mert a férfiak főznek, már ha egy kis veszély is leselkedik közben.

2. Azok a férfiak, akik fülbevalót viselnek, jobban felkészültek a házasságra. Hiszen tudják, mi a fájdalom, és vettek már ékszert.

3. A pasik öntudatosak, például amikor nézik a meccset a tévében, akkor úgy vélik, sokat javít a csapatuk teljesítményén, ha fennhangon biztatják. Ha valamit elrontanak, tanácsokat is szoktak adni - jó hangosan, hogy a pályán meghallják...

4. A férfiak rettegnek a szempilla-göndörítőtől, mindegyik. Pisztoly helyett jobb ezt tenni a párna alá.

5. Ha elhangzik a „beszélnünk kellene a kapcsolatunkról" mondat, minden férfi ereiben meghűl a vér, Napóleon is elment inkább egészen Moszkváig.

Mert kell egy motor...

6. Tévedés azt hinni, hogy a férfiak nem érzékenyek, csak másképp. Ha tüzet raknak és nem ég el az utolsó szál fáig, azt például nagyon a szívükre veszik.

7. A férfiakat nem érdekli az öltözködés: még sosem láttunk olyan pasit, aki egy partin felsikoltott volna: Úristen, máson is fekete szmoking van...

8. Ha úgy érzed, megtaláltad a Nagy Ő-t, már csak új frizura / munka / pszichológus kellene neki, akkor ki kell ábrándítsunk: a rút kiskacsa meséje – mese!

9. A férfiak nem szentimentálisak, nincs az a pasi, aki önként megnézné még egyszer a Titanicot.

10. A legtöbb nő önelemző típus: Szerelmes vagyok? Ki tudtam teljesedni érzelmileg? A férfiak inkább másra fókuszálnak: Nyer a csapatom? Minden oké a kocsimmal?

Mit kapsz tőle karácsonyra?

11. Ha egy pasi azt mondja, majd hívlak, és sosem csörget meg, akkor nem épp erőt gyűjt, nem hagyta el a számod, és még csak nem is halt meg. Egyszerűen csak nem akar felhívni.

12. Ha meg akarsz szabadulni a pasidtól, de nem akarsz a lelkébe gázolni, akkor ahelyett, hogy azt mondanád, ne lássalak többé, vesd be a „négy gyereket szeretnék tőled", a „karácsonykor, remélem, gyűrűt kapok" mondatokat, de néha az egyszerű „szeretlek" is megteszi, hogy világgá fusson.

13. Egy férfi elég bátor ahhoz, hogy háborúba menjen, de egy brazil (teljes) gyantázás elől a többség megfutamodna.

14. A férfiklimax sokkal jobb, mint a női. Hiszen míg a nőknél hőhullámokkal és pluszkilókkal jár, addig az ötvenes pasik fiatal csajokat csípnek fel és motorbiciklit vesznek.

15. A férfiak folyton mindent elfelejtenek, a nők folyton mindenre emlékeznek.

Forrás: Lifeisajoke.com

Keresés