Szerencsére nem Eddie Murphy-re hasonlít két legidősebb lánya, különben nem lennének ennyire jól sikerültek a szexi fotóik.

Miközben Eddie Murphy legkisebb lánya éppen egy komolyabb egészségügyi gonddal kénytelen megküzdeni, a két legidősebbnek sok gondja nincs az életben. Maximum csak annyi, hogy éppen milyen pózban fotózzák őket. A huszonnégy éves Bria és a tizenkilenc esztendős Shayne ugyanis szeretnének betörni a modellszakmába. 

fotó: REX

Fotó: REX

Amire minden esélyük meg is van, hiszen gyönyörűek, a látványuktól megolvadna egy atomreaktor is, és a vezetéknevük sem cseng éppen rosszul, akármennyire is tett meg mindent ennek elrontásáért apjuk az elmúlt években. Illetve az sem elhanyagolható tény, hogy szeretnek vetkőzni, ami leendő manökenek esetében nem hátrány. A nővérek nemrég közösen le is dobták a ruhát, hogy felhívják a szakma figyelmét igencsak kellemes attribútumaikra. A szexi képeken többnyire csak fehérneműt viselnek a lányok, és csábosan néznek a kamerába. Bár az egy kicsit bizarrá teszi a fotókat, hogy anyjuk és leendő mostohaapjuk nászágyában vetkőztek neki. Bria és Shayne külső adottságai egyébként annyira nem meglepőek, hiszen anyjuk negyvenöt évesen még tőlük is jobban néz ki. Erről itt olvashattok!
 

fotó: Instagram

Fotó: Instagram

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/vilaghir/levetkoztek_eddie_murphy_lanyai/45757/#a3

Keresés