Tünde nem sértődött meg, amikor Geszti Péter azt mondta, hogy az elmúlt négy év legbalhésabb választása volt, hogy az egykori pornószínésznőt magával viszi az X-Faktor élő showjába.


"Ha elvinnélek az élő showba, az az elmúlt négy év legbalhésabb választása lenne. De vállalom" - mondta Geszti Péter a tegnap esti X-Faktorban Krasznai Tündének. A fiatal lány hosszú utat járt be, de jól tudja, hogy csak úgy kezdhet új életet, ha végleg lezárja a múltat. Tünde eddig sem kertelt, már a válogatón bevallotta, hogy korábban felnőttfilmekben szerepelt. Geszti pedig nagy kockázatot vállal azzal, hogy Bozsek Márk és Danics Dóra mellett Tündét is továbbjuttatja a legjobb tizenkettő közé. A fiatal lány azonban azt mondta a StoryOnline-nak, hogy mindenképpen rászolgál a bizalomra.

"Geszti Péter szavai kifejezetten jól estek, hiszen őszinte volt. Nagyon korrekt dolognak tartom, hogy ezt megmondta nekem" - magyarázta Tünde, aki azt is megosztotta, hogy eddig miért nem jelentkezett soha tehetségkutató műsorba.

"Nem voltam rá elég érett sem lelkileg, sem szakmailag. Úgy gondolom, hogy most jött el az ideje, hogy megmérettessem magam" - tette hozzá.

A műsor nagy visszatérője a tavaly szólóban próbálkozó Ekanem Bálint Emota volt. A nigériai fiatalnak azonban csapattal sem sikerült továbbjutnia, ez azonban nem szegte kedvét.

"Sajnos ez most nem sikerült, nem nyertük el Szikora Róbert tetszését. Mi ugyanúgy folytatjuk tovább, a Mentorok Házából való kiesésünk után is. A színházi vonalat sem fogom elhanyagolni. Most két új színházi szerepet is kaptam és emellett szeretnék minél többet koncertezni a csapattal" - mondta Bálint, aki csapatával egy mélyebb mondanivalójú produkcióval készült.

"A csapat neve is részben a Stand up, speak up rasszizmus elleni jelmondatból eredetezhető, így a produkcióval is szerettünk volna egy mélyebb mondanivalót adni" - tette hozzá az énekes.

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/hirek/krasznai_tunde_nem_voltam_eddig/44111/#a3

Keresés