Mit tegyen, ha megnyerte meg a 3 milliárdot, és nem akarja, hogy hirtelen többszázezresre nőjön a Facebook-ismerősei száma, akik természetesen nem a kedven nyaralási képeire kíváncsiak - Fortunaweb.hu 5+1 jó tanácsa.

1. Első pontként mindjárt azt javasolja a szerencsejáték portál, hogy ne változtassunk szokásainkon. Ne váljunk hirtelen nagyvonalúvá és adakozóvá, mert mindjárt gyanússá válhatunk.

2. Ezen kívül a 3 milliárd győztesének némi elvonulást javasolnak a külvilágtól, hogy kitalálhassa, hogyan is ossza fel az ölébe hullott pénzt.

3. Ezután lehet csak érdemes vagy egy tucat bankszámlákat nyitni különböző helyeken, és különböző összegekkel.

4. A Fortunaweb.hu ezen kívül türelemre int: Várjuk meg, amíg a Skandináv, vagy a Hatos lottón születik egy 300-400 milliós telitalálatos, így kevésbé valószínű, hogy a milliárdos nyereményre fognak gyanakodni.

5. Költözködés is szerepel a tanácsok listáján egy olyan környékre, ahol csupa jómódú ember lakik, és emiatt a lottógyőztes nem lóg ki a környezetéből. Budán ilyen lehet a II., illetve a XII. kerület, vagy a pesti oldalon mondjuk Mátyásföld.

+1 Utolsóként a pénzmosodát ajánlja a lap, hiszen egy kamu vállalkozás könnyen megmagyarázhatja a hirtelen jött nagy vagyont.
3 milliárd

Most hétvégén a lotóötös egyetlen nyertese 3 087 029 290 forintot nyert. A 4-esért1 608 215 forintot fizet a Szerencsjáték Zrt. 60 szelvényre. A legutóbb március 23-án volt telitalálatos szelvény, akkor a nyertes szelvény 1,2 milliárd forintot ért.

 

Forrás : Fortunaweb

http://www.hir24.hu/belfold/2013/09/23/mit-tegyen-ha-megnyerte-a-lottootost/#a3

Keresés