Magyarországon titkosabb a celebek vagyona, mint a politikusoké. Ezért a StoryOnline arra vállalkozott, hogy bemutatja azt a tíz sztárt, akik nemcsak népszerűek, de valószínűleg gazdagok is. Ők azok, akik hosszú évek alatt kemény munkával és kitartással gyűjtötték össze a millióikat.

A sorozatunk következő szereplője, Dzsudzsák Balázs az egyik legnépszerűbb hazai focista. Nem csak azért mert jó játékos, hanem azért is, mert megvalósította gyerekkori álmát. Nyírlugasról indult, jelenleg pedig a Dinamo Moszkva focicsapat tagja.  
 
fotó: psv.nl
fotó: psv.nl
 
Egy sportközgazdász szerint a magyar labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs kereste eddig a legtöbbet, megközelítőleg 2,85 milliárd forintot. Őt egyébként Huszti Szabolcs követi 1,76 milliárd forintos bevétellel. A focista ekkora összeg mellett persze élvezi az életet. Több autója van, luxuslakása és állítólag az egyik legkeresettebb modell, Zimány Linda a barátnője, akinek mindent megad. Dzsudzsi ezt persze nem szégyelli, hisz tudja jól, megdolgozott a pénzéért. Korábban erről így nyilatkozott:
 
fotó: Red Lemon Media
fotó: Red Lemon Media
 
"Én sem irigylem senkitől a munkával megkeresett vagyonát. Ha pedig valaki kifogásolja a fizetésem, akkor arra azt tudom mondani: gyerekkorában mindenkinek ott volt a piros labda, miért nem rúgott bele? Az igen megnyugtató, hogy jelen pillanatban anyagilag teljesen biztonságban tudhatom a környezetem, nem kell remegni azon, hogy mi lesz, ha váratlan kiadás elé kell néznünk. Az is nagyon jó érzés, hogy ha minden jól megy, az én gyerekeimnek sem lesz anyagi gondja, biztonságban tudnak felnőni" - magyarázta a focista.
 
fotó: Red Lemon Media
fotó: Red Lemon Media
 
fotó: fcdynamo.ru
fotó: fcdynamo.ru

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/hirek/ok_leggazdagabb_celebek_dzsudzsak/43601/

Keresés