Tévé, rádió, könyvkiadás, reklám - az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs hosszú évek alatt gyüjtötte össze vagyonát, de mégsem kérkedik vele.

Magyarországon titkosabb a celebek vagyona, mint a politikusoké. Ezért a StoryOnline arra vállalkozott, hogy bemutatja azt a tíz sztárt, akik nemcsak népszerűek, de valószínűleg gazdagok is.  Ők azok, akik hosszú évek alatt kemény munkával és kitartással gyűjtötték össze a millióikat. 
 
 
fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub
 
Sorozatunk első részében Sebestyén Balázst mutatjuk be, aki annak idején még a Z+ zenecsatornán kezdte a pályafutását. Ahogy teltek az évek, nemcsak lelki utat járt be, de komolyabb feladatok is megtalálták. A VIVA tévé után szinte azonnal saját showt kapott az RTL Klubon, amit később sok másik követett. Pár éven belül igazi A-kategóriás celeb lett, főleg miután rádiózni kezdett. 
 
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
 
Reklámokban szerepelt, könyvet írt, de mégsem kérkedik a vagyonával. Ennek valószínűleg az az oka, hogy buddhistának tartja magát. 
 
 "Én az a fajta médiás vagyok, akiről a néző kicsit azt is gondolhatja, hogy ez az a srác a szomszédból. Talán szórakoztató, könnyed, jó nézni - de közben azt sugallja, hogy ezt akár én is tudnám csinálni. És azért szeretem, mert nem nagyon más, mint amilyen én vagyok. Ezt a fajta partnerséget vagy haverságot látja bennem a közönség. A nagymamának egy kicsit az unokája vagyok, a srácoknak a barátjuk, az idősebb nőknek a gyerekük - de ezt ne értsd nagyképűen! Ez nem az én érdemem. Mert vagy kedvel a kamera és átjön valami a műsorban, vagy nem. Ezt nem lehet megtanulni, ez egy adottság, egy szerencse, egy hozott dolog" - nyilatkozta korábban Sebestyén Balázs.
 
Nemrég egyébként teljesült a műsorvezető legnagyobb álma. Kíváncsi vagy rá, mi volt az? Katt ide.
 
fotó: ClassFM
fotó: ClassFM

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/hirek/ok_leggazdagabb_celebek_sebestyen/43529/

Keresés