Magyarországon titkosabb a celebek vagyona, mint a politikusoké. Ezért a StoryOnline arra vállalkozott, hogy bemutatja azt a tíz sztárt, akik nemcsak népszerűek, de valószínűleg gazdagok is. Ők azok, akik hosszú évek alatt kemény munkával és kitartással gyűjtötték össze a millióikat.

A tízes lista következő szereplője, Frei Tamás. Kétségtelen, hogy a riporter a magyar televíziózás egyik legismertebb alakja. 13 éven keresztül készítette hazánk máig legsikeresebb riportfilm sorozatát, a Frei Dossziét. Bejárta a világot és nemcsak politikusokkal, de igazi világsztárokkal is készített interjút. 
 
fotó: Frei Tamás
fotó: Frei Tamás

Később is maradt a televíziózásnál, de a Sztárok a fejükre estek című műsorban már a háttérből irányította az eseményeket. A műsorötlet a sajátja volt, a kidolgozásban viszont holland szakemberek segítettek. A hasznon ötven-ötven százalékban osztoztak.  

 
fotó: Frei Tamás
                                               fotó: Frei Tamás
 
Az elmúlt években azonban Frei Tamást csak beszélgetős műsorokban láthattuk képernyőn. Ma már inkább írói karrierjére koncentrál, illetve kiépítette saját kávézóláncát is. Lényegében háromlaki életet él, az év nagy részét Nizzában és Miamiban tölti, de azért Magyarországra is gyakran ellátogat. 
 
fotó: Frei Tamás
fotó: Frei Tamás

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/hirek/ok_leggazdagabb_celebek_frei/43548/

Keresés