Rengeteg a szingli nő, aki mind attól fél...

...hogy sosem fog férjhez menni. Sok nő már eleve úgy áll a társkereséshez és a randizáshoz, hogy olyan világban élünk, ahol az ütőkártyák a jó nőknél vannak, és csak a címlaplányok lehetnek a férfiak kedvencei. Ezért nem is aktívak, nem kezdeményezők randizás tekintetében.

A Glamour felmérését készített a témában, amelyből kiderült, hogy a részt vevő 3600 nő 37%-a szerint a randizás a férfiak kiváltsága, mivel ők sokkal könnyebben találnak alkalmi partnert maguknak. Mindössze 5%-uk mondta azt, hogy a randi a nőknek is jó lehetőség. 27% szerint egy randi mindkét félnek jó lehetőséget biztosít, 32% szerint pedig az ismerkedés minden tekintetben kínos, és mindig "bűzlik" valami.

A társkeresés nemcsak a harmincas nők problémája. A legtöbb szingli abban teljesen egyetért: nincs annyi facér pasi, hogy minden nőnek jusson egy. A megkérdezettek kétharmada bevallotta: sokszor esik kétségbe, ha arra gondol, soha nem fog olyan férfival megismerkedni, akivel komoly, hosszú távú kapcsolatot tud majd kialakítani. Ezeknek a nőknek pedig majdnem 75%-a még csak a húszas éveiben jár.


agy

 

"A férfiak csak azért keresnek nőt, hogy kielégítsék a vágyaikat, anélkül, hogy komoly kapcsolatot akarnának. A legszomorúbb, hogy egyáltalán nem esik nehezükre találni valakit, aki velük alszik" - véli sok nő.

A szakértők szerint a férfiak éppen ezért szeretik, és tartják nyerő választásnak az internetes ismerkedést. Ráadásul sok férfi nem korababeli, hanem tőle jóval fiatalabb hölgyet keres, így érthető, hogy a legtöbb szingli miért gondolja úgy, hogy a társkeresők aránya erőteljesen eltolódott. Ám azt hinni, hogy a világ összes meseszép lányára csak néhány pasi jut, téves gondolat. A népesség eloszlása szerint ugyanis 120 facér pasira jut 100 szingli nő. Ráadásul azok a férfiak, akik fiatalon megnősülnek, egy idő után elválnak, és újra bekerülnek a "szinglipiacra".

A legnagyobb szükség arra van, hogy minden szingli nő tudatosítsa magában: elegendő férfi él a nagyvilágban, és biztos, hogy neki is lesz lehetősége arra, hogy párt találjon magának. Olyan párt, akinek ő az Igazi. Az internetes statisztikák szerint a férfit kereső nők számát felülmúlja a nőt kereső férfiak száma, 45-55 arányban.

A lehetőség tehát adott, már csak élni kell vele és elfogadni azt, hogy a társkeresés nem gyorsfutó verseny.

Forrás : Kiskegyed / www.habostorta.hu

http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/parkeresesi-tanacsadas/miert-nem-randizik-a-sok-szingli-no

Keresés