A képszerkesztő program iránti rajongás időnként extrém dolgokra is képes.

A tetoválás napjaink egyik legjobban kedvelt, és egyre felkapottabb önkifejezési eszközévé vált. A felvarrt motívumok persze mindig változnak, de aki tetoválja magát, az 2012-ra tudatossá vált, tisztában van azzal, hogy mit szeretne. Ez a jellemzés tökéletesen illik Megan Orsira is, aki a Photoshop egyik elemét tetováltatta alkarjára.

A lány tetkójáról készült fotó igen gyorsan bejárta a képmegosztó oldalakat és a Facebookot, így nem csoda, hogy meg is jelentek az egy gyermekes anyukával készült első interjúk. Az Adobe hivatalos blogjában közölt bővebb beszélgetésből kiderül, hogy Megan a PS 4-es verziójával kezdte ismerkedését a szoftverrel, ami azt jelenti, hogy 16 év telt el azóta, hogy először Photoshopot használt. A lány akkor kattant rá igazán a szoftverre, amikor a kedvenc sorozatához, az X-Aktákhoz kezdett különböző kollázsokat gyártani. Sőt, a sci-fi sorozat rajongói weboldalait felfedezve gondolta azt Megan, hogy addig fel nem áll a gép elöl, amíg olyan jó nem lesz, mint az, aki annak az oldalnak a grafikai munkáit készítette.


A lány szorgalma, kitartása kifizetődött, mivel most web dizájnerként és front-end web fejlesztőként dolgozik, de a kódolással és a programozással sem áll hadilábon. Megan annyira szereti a munkáját, és ezzel együtt a tetoválásokat, hogy arra jutott: a Photoshop jelenjen meg egy tetkó formában is a testén. A szoftver eszköztárát megformáló tetoválást saját maga tervezte, mindössze két nap alatt elkészült a dizájnnal, amit később egy profi tetováló tökéletesített.

„A Photoshop elképesztően fontos szerepet játszik az életemben, és az volt az az alkalmazás, ami fiatal koromban rádöbbentett arra, hogy mivel akarok foglalkozni - vagyis alkotni szeretnék!", foglalta össze a tetoválás történetét Megan. Mivel cikkünk főszereplője magyaros névvel rendelkezik, ezért kicsit nyomoztunk, hátha vannak magyar gyökerei, de a feltárt információk szerint nincs. Megan Orsi jelenleg Pittsburgh-ben (USA) él vezető web dizájnerként (itt is végezte tanulmányait), és férjével együtt nevelik 18 hónapos kisfiukat.

 

Forrás : www.technet.hu

Szerző : Horváth Balázs

Keresés