Az amerikaiak rengeteget fogynak, mégis egy Magyar lett a rekorder !


A tengerentúli újságok túlsúlyos páciensek sikeres fogyásairól cikkeznek. Mindez a minnesotai dietetikusok által kidolgozott módszernek köszönhető. Még a diétákkal és testgyakorlatokkal szemben legellenállóbb nők és férfiak is 10-14 kg-ot fogytak havonta.

Mégis a legjobb eredményt egy magyar érte el. A 36 éves Pál Debrecenből nem adott esélyt az amerikaiaknak - leadott 24 kilót alig 2 hónap alatt, diéta és gyakorlatok nélkül! A drasztikus súlyváltozás ellenére semmilyen egészségkárosodást nem tapasztalt, már több mint 5 hónapja tartja az állandó testtömegét és boldogabb mint valaha. Pál:

"Az volt az érzésem, hogy a testem egy kalóriaégető géppé változott"

Hogy tudtam 24 kilót fogyni ilyen rövid idő alatt? És miben áll az amerikai módszer?

Pál esete:

Az én életformám sosem kedvezett a fogyókúrának, szerettem sörözni, jókat enni, sosem szerettem edzőterembe járni és magammal foglalkozni, szóval nem tartoztam a sportos, megnyerő férfiak közé. A feleségemet ez különösebben nem is zavarta, de a barátnőivel folytatott lazább beszélgetésekben néha megemlítette, hogy

"Hát nem egy Christiano Ronaldo…"

Ez nem volt valami kedves tőle, de nem is volt meglepő, mert kissé meghíztam, főleg az utóbbi 4 évben. Többször próbáltam változtatni ezen, de hogy tényleg odafigyeljek magamra, számoljam a kalóriákat és edzeni járjak, az távol állt tőlem. Természetesen voltak néhány napos próbálkozásaim, kúrák, de kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége. A óriási fordulat pontosan január 13-án jött el.

Emlékszem arra a derűs, békés hangulatú napra, amely egyáltalán nem kecsegtetett hatalmas változással, mint ahogy a csodapirulákkal teli kis fehér tégely sem. Az Amerikában élő húgomtól kaptam őket egy csomagban, rajta rózsaszín kártyán a felirat 'Próbáld ki Pali, nálunk ez

'A legnagyobb Hit a fogyókúrázóknak'

Olyan tablettákat tartalmaz, amik a Lapos Has Szabálya szerint lettek kidolgozva, ez abban áll, hogy a szervezetből hiányzó olyan összetevőt pótol, ami hatalmas mennyiségű zsírt tud elégetni a testben. Ezért nem működött nálam még egyetlen diéta sem?
Kíváncsi voltam. Keresgélni kezdtem a Lapos Has Szabályáról és készítményekről, ezernyi véleményt olvastam amerikai oldalakon. Azt írták, hogy ez a szer nagyszerűen hat a lassú anyagcserére, nem csak sikeres, de ami még fontosabb - nem okoz függőséget a szervezetben. Nálunk még sehol sem lehetett beszerezni. Nekem ingyen volt 2 csomagom belőle, tehát egy kéthavi kúra. Naponta 2 tablettát szedtem, reggeli és ebéd előtt, miközben szokásosnál több vizet ittam. Ez minden - semmi speciális diéta vagy edzés nem volt. A súlyom pedig az első naptól kezdve csökkent.

Éreztem ahogy a zsír távozik a szervezetemből !

Az volt az érzésem, hogy a testem egy kalóriaégető géppé változott - a hasam napról napra zsugorodott, nagyon gyorsan előtűntek az izmok formái. 8 hét után 77 kilót nyomtam. 24 kilót fogytam. Határozottan néhány évvel fiatalabbnak nézek ki, férfiasabban, beleférek az összes divatos ruhába és attraktívnak érzem magam... na és a nők fürkészve pillantanak rám :D. Pozitív energia sugárzik belőlem és az élet 10x édesebb.

Pál Debrecenből (36 éves) leadott 24 kilót, 8 héten át pontosan naponta 2 Fogyókúra tablettát szedett.

Megkérdeztük dr Goldflis Márk dietetikus specialistát, aki ezt a készítményt használja az elhízás gyógyítására túlsúlyos bete geinél, hogy miben is rejlik a Fogyókúra ereje.

Hogyan lehet a fogyókúrázás egyszerre természetes, biztonságos és hatékony ?

A Fogyókúra készítmény erejét a legfontosabb összetevőjéből a Purpura bacca-ból nyeri (ez egy apró dél-amerikai gyümölcs, ennek van a legmagasabb ORAC indexe, ami az antioxidáns tartalmát mutatja meg). A mai diéták nagy része nem rendelkezik ezzel a fontos összetevővel. A súlyfelesleggel küzdő emberek alacsony kalóriájú diétákat használnak, általánosan egészségesnek tartott ételeket fogyasztanak és közben nem fogynak. Pontosan ennek az egy összetevőnek hiánya miatt.

Ez az egyetlen összetevő eltűnteti a felesleges zsírsejteket...

Az ember teste három különböző fajta zsírt tartalmaz, ezek közül a legproblémásabb fajta a hason, a csípő és a fenék körül található nem kívánatos tartalék. Ezt nem lehet elégetni antioxidánsok nélkül. A modern étrend szinte egyáltalán nem tartalmazza ezt az összetevőt, aminek segítségével a szervezet elveszti a hozzáférést a 'legrosszabb' zsírhoz. Az egyetlen módja a diéta antioxidánsokkal történő kiegészítésére a pótlás. A Fogyókúra készítmény Purpura bacca tartalma adja a legtöbb antioxidánst. Innen a csodálatos fogyás.

3-szor hatásosabb más módszertől !

Kiderül, hogy egy kiegyensúlyozott fogyókúra hatását a Fogyókúra étrend-kiegészítő Háromszorosára gyorsítja. Ez azt jelenti, hogy egy hét alatt a súly 3 kilóval csökken, amíg minden más egyéb készítmény használata esetén ez legfeljebb 1 kiló lehet.


A készítménynek 3 működési fázisa van:

  1. Először alaposan elégeti a fölösleges zsírréteget minden testrészről
  2. Ezután megszabadítja a szervezetet a felgyülemlett salak- és méreganyagoktól
  3. Végül felébreszti az anyagcserét, ezzel véd a jojó-effektus ellen

Az amazóniai gyümölcskivonatokon kívül még 4 más alkotóelemet is tartalamaz, mellyel fokozza hatékonyságát: az EGCG szabályozza a vércukor szintjét, a koffein energiát biztosít a szervezet fokozott munkavégzéséhez. A zöld tea elősegíti a szervezet tisztulását, valamint a Króm gyorsítja az anyagcserét.

Magyarországon a Fogyókúra (60 darabos kiszerelés) meg lehet vásárolni közvetlenül a gyártótól. Az étrend-kiegészítő elnyerte az Élelmiszer-és Táplálkozástudományi Intézet elismerését is.

 

Forrfás : www.medicalnewsreporter.com / (http://sln.weightlossc.com)

Keresés