A vietnami származású énekesnő vasárnap jelentette be a nagy hírt, mi szerint felvették az egyik legrangosabb zenei képzésre, így jövőre Amerikába költözik.

Hien felvételt nyert a Berklee College of Music-ba, így jövőre Bostonba költözik és reméli párja is vele tart majd. "Nagyon sok felkérése van kint, amelyekkel eddig nem élt. Most majd fog" - mondta a Nagy Duett versenyzője a Blikknek.
 
Az örömteli hírről épp 20. születésnapján értesült az énekesnő, ráadásul ösztöndíjat is kapott, amivel megspórolhatja az évi 7,2 millió forintos tandíjat. Hien már idén májusban elkezdhetné a tanévet abban az iskolában, ahol Sting és Al Di Meola is koptatta a padokat, de ő halaszt egy évet.
 
"Még el sem hiszem, hogy tényleg megtörtént! Ráadásul, ami a legnagyobb dolog, hogy ösztöndíjat is kaptam, így nemsokára elkezdem azt az iskolát, ahova mindig is járni szerettem volna. Nagyon boldog vagyok, ez volt életem eddigi legjobb születésnapi ajándéka. Már most májusban mehetnék, de kértem egy év halasztást, így most van egy évem arra, hogy összegyűjtsem a kinti életem költségeit, mert jövő májustól már Bostonban fogok élni."
 
 
fotó: TV2
Fotó: TV2

 

Forrás : www.storyonline.hu

http://www.storyonline.hu/hirek/hien_amerikaba_koltozik/46174/

Keresés